Brojni poznati su prošli kroz restoran porodice Jeremić! Jovana progovorila o detinjstvu i „ulozi kafandžijske ćerke" (FOTO)

02.10.2022

16:43

0

Praćena kamerama, voditeljka je otišla i do svoje škole koju i dan-danas smatra „mestom najveće tuge"

Brojni poznati su prošli kroz restoran porodice Jeremić! Jovana progovorila o detinjstvu i „ulozi kafandžijske ćerke" (FOTO)
jovana_jeremic_razvod_07032022_0055 - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je u okviru jedne emisije čitav svoj rodni kraj, predstavila javnosti roditelje Olgu i Miodraga, te obišla školu koju i dalje smatra „mestom svoje najveće tuge". Svrativši do porodičnog restorana, istakla je kako je tu još kao mala videla brojne poznate ličnosti jer, prema njenim rečima, ne postoji niko ko je važan a da tuda nije prošao.

- Moj brat je ovde bio alfa i omega, on mi je pričao. Videla sam i svojim očima Miru Marković, Slobodana Miloševića, Novaka Đokovića, ali i Snežanu Đurišić i ostale ličnosti sa estrade - pamti ona i nastavlja:

- Ne postoji niko ko je bio važan a da nije prošao kroz naš restoran. Dolazio je i Džej, sa njim sam napravila svoje prve korake. I tada je još za mene govorio da imam poseban pogled, dušu u očima - izjavila je voditeljka za „Premijeru - Vikend specijal", pa kasnije priznala da i osnovnu školu, uprkos svemu što joj se tamo izdešavalo, ipak voli.

„Ovde sam pobedila svoj strah!"

- Svi znaju šta ovo mesto meni znači. Ovo je mesto moje najveće tuge. Ovde sam pobedila svoj strah. Godina kada nisam bila izabrana za đaka generacije bila je prva u istoriji, jer je trebalo da budem ja, „kafandžijska ćerka", a ne direktorova... Svakoga je život postavio na svoje mesto, tamo gde pripada - smatra Jeremićeva i dodaje:

- Ovo mesto ja volim, bez obzira na sve. Tek sada počinjem da živim... Obećala sam sebi da više niko nikada neće moći da me gazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike