Zvezda šoua „Vesele sedamdesete" uskoro otac treći put: Nema ko se nije nasmejao zbog čestitki koje dobija ovim povodom!

03.10.2022

05:45

0

Lepe vesti, inače, nije podelio putem društvenih mreža, kao što to rade mnoge njegove kolege

Zvezda šoua „Vesele sedamdesete" uskoro otac treći put: Nema ko se nije nasmejao zbog čestitki koje dobija ovim povodom!
profimedia-0416176779 - Copyright Profimedia

Glumac Tofer Grejs, domaćoj publici najpoznatiji kao Erik Forman iz „Veselih sedamdesetih", uskoro će treći put da se ostvari kao tata. Vest da je njegova supruga, takođe glumica Ešli Hinšo, ponovo u drugom stanju, obelodanio je tokom gostovanja u šouu pevačice Keli Klarkson.

Objašnjavajući kako mu ljudi čestitaju nema koga nije nasmejao. Par je, podsetimo, tokom padnemije dobio drugo dete, a imaju i četvorogodišnju ćerku Mejbl Džejn.

- Iskoristio bih ovaj trenutak kada sam na nacionalnoj televiziji da kažem koliko je moja žena divna. Čekamo još jedno dete - izjavio je najpre Tofer, a onda se dotakao i hit čestitki.

- Kada čekate prvo dete čestitki, čini se, nema kraja. I sve su sa znakom uzvika. Drugo ih isto dosta izmami. E, sad, treće, nekako je... Sa znakom pitanja na kraju? Kao: „Čestitamo... ?" - nasmejao je on mnoge.

- Dobro, proširenje porodice, to je mnogo lepo. Baš onako kul - prokomentarisala je voditeljka i pevačica, na šta se Grejs samo nadovezao sa šalom.

- Proverite kako sam kroz godinu dana.

Ešli i Tofer su se venčali 2016. godine. Osim u šouu „Vesele sedamdesete", Grejs je imao i zapaženiju ulogu u „Spajdermenu 3", „Igraj svoju igru 2", dok njegovu izabranicu mnogi znaju iz ostvarenja „Sve o Čeri".

Ešli Hinšo i Tofer Grejs, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike