Sad se i Seve povinovala trendu! Kod nas je ovakve cipele JK prošetala među prvima: „Kako ti hodaš u njima?" (FOTO)

01.10.2022

18:40

0

Pevačica nema koga nije iznenadila - na društvenim mrežama se još priča o ovom njenom potezu

Sad se i Seve povinovala trendu! Kod nas je ovakve cipele JK prošetala među prvima: „Kako ti hodaš u njima?" (FOTO)
Jelena Karleuša i Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Pixabay

Hrvatska pevačica Severina nedavno se pojavila na jednom događaju u crnom kompletu, te lakovanim platformama u istom tonu.

Dok su je jedni hvalili, drugi su se na društvenim mrežama pitali - kako se u stvari kreće u njima, uzimajući u obzir vrtoglavo visoke potpetice koje su do dan-danas zadržale svoju popularnost - inače brzo stečenu, pošto su ih brojne modne kuće „vratile".

Svojevremeno, u ovakvoj obući se pažljivo, ali i te kako vešto, kretala čuvena Marlen Ditrih. Vremenom, oblik im se (kao i visina štikle) menjao i razni brendovi su ih imali. Međutim, otkako je osvanuo model „Medusa Aevitas" - današnje trendseterke nisu propustile priliku da ih nabave za sebe.

Jelena Karleuša je baš te u Srbiji među prvima „prošetala", napominjali su često mediji. Kupila ih je u pink boji i u tom periodu platila nešto više od 1.000 evra prema podacima sa poznatog brenda. Nešto slične, a značajno jefinije, nosila je Mia Borisavljević, o čemu više možete čitati na OVOM linku.

 

 

Koleginica iz komšiluka očito nije mogla a da se i sama ne povinuje trendu, pa sebi obezbedi par platformi koji se njoj najviše dopada, skrivajući, ipak, čiji je to tačno model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike