Kanje Vest objavljuje Karleušine slike! Ono što je svima promaklo, nije tviterašima! (FOTO)

30.09.2022

11:00

0

Autor: Marija Mitić

Naša pevačica i slavni reper se odavno prate na društvenim mrežama

Kanje Vest objavljuje Karleušine slike! Ono što je svima promaklo, nije tviterašima! (FOTO)
Kanje Vest JK Jelena Karleuša - Copyright AP/Evan Agostini ATAImages/Antonio Ahel

Na društvenim mrežama kruži šok objava, a koja se tiče Jelene Karleuše i slavnog repera Kanjea Vesta, inače bivšeg supruga Kim Kardašijan. Naime, kako se vidi na Tviteru, reper je navodno u okviru svoje Instagram priče podelio ni manje ni više nego jednu od Jeleninih fotografija, zbog čega su svi ostali u čudu.

- Ludi, jel ste videli; Obrisao je sve, ne mogu da verujem; Znači kako me iznervira kad obriše sve nakon sat vremena; Lik poludeo jedan kroz jedan... - bili su samo neki od komentara tviteraša koji su ubeđeni da je Kanje stvarno objavio Jeleninu fotografiju.

 

 

S obzirom da iste više nema na njegovom storiju, postavlja se pitanje da li se reper predomislio pa obrisao Jecinu silku ili je u pitanju samo šala odnosno montaža tviteraša.

Inače, Kanje Vest je ove godine čak dva puta zapratio Karleušu na Instagramu, i još uvek su jedno drugom na listi pratilaca. Ono što je takođe zanimljivo jeste da se JK često upoređuje sa njegovom bivšom Kim Kardašijan, a neretko objavljuje i njene fotografije navodeći da je kopira, kao što je bio slučaj i juče, kada je u pitanju njen "tigrasti" stajling.

 

Podsećanja radi, kada je Jelenu ovog proleća prvi put zapratio Kanje na Instagramu, ona se već sutradan slikala potpuno naga u patikama koje je on kreirao, a u javnosti je istakla kako joj je njegov "follow" samo napravio probleme, te da joj nikada nije pisao.

 

- Kanje mi je samo haos napravio po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio. Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega. 

Printscreen Instagram/karleusastar
Gola JK, samo u patikama Kanjea Vesta

- Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi "follow" napravio takav jedan haos. Ja sam se zbog fore i i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat između Rusije i Ukrajine pao u drugi plan, zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio - rekla je Jelena tada, da bi je reper nakon izvesnog vremena otpratio pa potom ponovo zapratio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike