Adel se konačno uputila u Las Vegas: Evo kada počinje turneja koju je naprasno otkazala i do kakvih je promena došlo

02.10.2022

05:59

0

Autor: Marija Mitić

Pored unapred zakazanih 24 koncerata, pevačica je otvorila i datume za novih osam

Adel se konačno uputila u Las Vegas: Evo kada počinje turneja koju je naprasno otkazala i do kakvih je promena došlo
Adel - Copyright Profimedia

Pevačica Adel se uputila u Las Vegas gde će uskoro otpočeti seriju koncerta, odnosno održati turneju koju je otkazala u januaru ove godine. Ona je uslikana na putu za "grad greha" gde se najverovatnije uputila da proveri napredak radova na sceni, kojom ranije nije bila zadovoljna.

Deluje kao da je zvezda sada odlučna da ne razočara fanove koji plaćaju još jednom da bi prisustvovali njenom šou. Adel je viđena u opuštenom izdanju kako se sa timom asistenata ukrcava na avion, a zlatni prsten sa dijamantom, za koji još uvek nije potvrdila da je verenički, zasijao je na njenoj ruci.

Inače, nakon što su procureli pomereni datumi koncerata, pevačica je u julu na Instagramu potvrdila da će sa nastupima početi u novembru, pa je jasno zašto se već sada uputila u ovaj grad. Ona se tom prilikom i zahvalila fanovima na „strpljenju“ i otkrila da će prioritet imati oni koji su već kupili ulaznice.

Pevačica je tada objavila i nove datume koncerata, mesecima nakon što je fanovima "izbila" hiljade funti iz džepa kada je odlučila da otkaže turneju samo 24 sata pred prvi nastup, zbog čega je naišla na veliko negodovanje fanova.

Adel/Profimedia
Adel

Uprkos glasinama da će se mesto koncerata promeniti, Adel je potvrdila da će nastupati u Koloseumu u Cezar palati u Las Vegasu, kao što je bio plan i ranije, a pored 24 otkazanih koncerata, najavljeno je i osam novih, a oni će se održati od 18. novembra 2022. do 25. marta 2023. godine.

Inače, i Adelin dečko Rič Pol, sportski agent, ušao je u ovaj projekat i predviđa se da će time zaraditi 150 miliona dolara, piše Dailymail.

Podsećanja radi, Adel je u januaru kroz suze otkazala turneju u Las Vegasu navodeći da su se neki od njenih saradnika zarazili koronavirusom. Ipak u medije je dospela informacija da je razlog naprasnog otkazivanja ipak bio to što pevačica nije bila zadovoljna binom i ozvučnjem, a bilo je kasno za saniranje ovih propusta.

U jednom od ranijih intervjua, slavna pevačica je otkrila kako se osećala kada je morala da odgodi sve koncertne aktivnosti, te nakon što je zbog toga dobila brojne kritike publike.

Profimedia
Adel

 - Definitivno sam osetila razočarenje svih i bila sam skrhana i uplašena jer sam ih sve izneverila. Mislila sam da mogu da se saberem i izvedem da sve to funkcioniše, ali nisam mogla i ostala sam pri svojoj odluci. Ne želim samo da "odradim nastup" jer to moram ili zato što će ljudi biti iznevereni ili zato što ćemo izgubiti hrpu novca. Jednostavno, šou nije bio dovoljno dobar - rekla je pevačica tada.

Slavna Adel izjavila je i kako ju je "brutalna" reakcija publike tada jako pogodila te da se zbog toga osećala kao "ljuštura od čoveka".

Inače, Adele je u Vegasu trebalo da zaradi čak 685 hiljada dolara po večeri, dok je imala zakazana 24 koncerta, a sada ima i dodatnih osam, pa se veruje da će suma biti znatno veća.

S obzirom da je nastupe otkazala samo 24 sata uoči prvog nastupa, brojni obožavatelji iz celog sveta već su bili stigli u Las Vegas željno iščekujući Adel, a za to "zadovoljstvo" odvojili su između 85, pa sve do 12 hiljada dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike