Adel se posle skandaloznog otkazivanja turneje vratila koncertima: Zbog osuda publike sam se osećala kao ljuštura od čoveka!

03.07.2022

16:28

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se na svom prvom nastupu nakon pet godina, koji je imala u Londonu, osvrnula i na otkazane koncerte u Las Vegasu u januaru

Adel se posle skandaloznog otkazivanja turneje vratila koncertima: Zbog osuda publike sam se osećala kao ljuštura od čoveka!
profimedia-0704714109 - Copyright Profimedia

Planetarno popularna pevačica Adel vratila se nastupima nakon što je u januaru, 24 sata pre prvog koncerta, otkazala sve zakazane koncerte u Las Vegasu.

Ona je u petak, 1. jula, održala svoj prvi koncert uživo za širu publiku posle pet godina, a u subotu uveče je ponovila spektakl u londonskom Hajd parku.

Na nastupu u petak pevačica je obećala fanovima da će će čitav šou, koji je prethodno otkazala, biti preuređen i spreman "jako, jako brzo".

U radijskom intervju Adel je otkrila kako se osećala kada je morala da odgodi sve koncertne aktivnosti, te nakon što je zbog toga dobila brojne kritike publike.

Profimedia
Adel

 - Definitivno sam osetila razočarenje svih i bila sam skrhana i uplašena jer sam ih sve izneverila. Mislila sam da mogu da se saberem i izvedem da sve to funkcioniše, ali nisam mogla i ostala sam pri svojoj odluci. Ne želim samo da "odradim nastup" jer to moram ili zato što će ljudi biti iznevereni ili zato što ćemo izgubiti hrpu novca. Jednostavno, šou nije bio dovoljno dobar - rekla je Adel sada, iako je pri otkazivanju koncerata navela da se oni neće odigrati jer je većina njenih saradnika obolela od koronavirusa. Ipak, nešto kasnije, pojavile su se priče da diva zapravo nije bila zadovoljna tokom priprema, što je sada i potvrdila.

Slavna Adel izjavila je i kako ju je "brutalna" reakcija publike tada jako pogodila te da se zbog toga osećala kao "ljuštura od čoveka".

Profimedia
Adel

Inače, Adele je u Las Vegasu trebalo da zaradi čak 685 hiljada dolara po večeri, dok je imala zakazana 24 koncerta. S obzirom da je nastupe otkazala samo 24 sata uoči prvog nastupa, brojni obožavatelji iz celog sveta već su bili stigli u Las Vegas željno iščekujući Adel, a za to "zadovoljstvo" odvojili su između 85, pa sve do 12 hiljada dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike