Adel u suzama otkazala turneju u Las Vegasu (VIDEO)

21.01.2022

09:39

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za ovo imala dobar i opravdani razlog, dok su neki fanovi ipak pobesneli

Adel u suzama otkazala turneju u Las Vegasu (VIDEO)
profimedia-0655003339 - Copyright Profimedia

Slavna pevačica Adel bila je prinuđena da otkaže niz koncerata zakazanih za Las Vegas, od kojih je prvi trebalo da se održi danas.

Kroz suze i izvinjenje ona je saopštila da neće biti moguće da se predstojeći nastupi održe jer je pola njenog tima zaraženo koronavirusom.

 - Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da sve uradimo na vreme. I da to bude dovoljno dobro za vas. Ali bili smo apsolutno uništeni kašnjenjima u isporuci i kovidom. Polovina mog tima je obolela od kovida. I bilo je nemoguće završiti šou - izjavila je Adel u video snimku objavljenom na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Adel je toliko tužna da je u videu od 92 sekunde, čak osam puta ponovila da joj je žao zbog ovoga, posebno zbog ljudi koji su samo sa tom namerom otputovali u Las Vegas. Ona je obećala da će pomeriti termin i da će realizovati koncerte u skladu sa svojim standardima.

Adel je, inače, trebalo da otpočne tromesečni boravak u hotelu “Cezar Palas” u Las Vegasu, što bi bilo njeno prvo gostovanje uživo od 2017. godine, prenosi agencija Rojters.

Profimedia
Adel

Iako većina ima razumevanja za ovaj pevačicin postupak, neki su pak reagovali burno i bili besni jer je, kako kažu, "čekala poslednji momenat" da objavi ovako bitnu stvar, dodajući da su zbog toga izgubili na stotine dolara.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike