Nikolina Pišek se seli u Zagreb! Pokazala kako teče sređivanje „pametne" vile: Želi i samoodrživi vrt! (FOTO)

01.05.2022

11:41

4

Novi porodični dom ima 500 kvadrata i nalazi se u zoni ispod Sljemena

Nikolina Pišek se seli u Zagreb! Pokazala kako teče sređivanje „pametne" vile: Želi i samoodrživi vrt! (FOTO)
Nikolina Pišek - Copyright Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem, te ćerkom Unom, aktivno planira selidbu iz Beograda za Zagreb. Kuća u kojoj će porodica živeti ima 500 kvadrata i nalazi se u zoni ispod Sljemena, a s pratiteljima i fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je kako ide sređivanje njihovog „pametnog" doma.

- Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno - počela je Nikolina svoju priču za „Story.hr", pa otkrila šta je sve rešila da promeni.  

- Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektovan, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept „pametne" kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime - istakla je ona.

Nikolina Pišek Instagram screenshot / nikolina_pisek
 

Zatim je ispričala i kako je sama osmislila samoodrživi vrt, koji joj je velika želja.

- Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela - kaže Ristovićka.

Nikolina ne krije da joj selidba ne pada lako, uzimajući u obzir to koliko i zašto voli Beograd.

- Beograd je uvek i moj i Unin grad, tamo imamo baku i dedu koje volimo i seku koju obožavamo - zaključuje voditeljka kojoj se snaga i izdržljivost polako ali sigurno vraćaju posle trovanja gasom.

Nikolina Pišek Instagram screenshot / nikolina_pisek
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike