JK se oglasila posle izjava serijskog silovatelja: Bolestan i opasan čovek je na slobodi, jedino rešenje je kastracija!

28.09.2022

17:29

0

Smatra da je potrebno napraviti promene da takvi ljudi, kao što je on, više ne mogu da ponove svoja zlodela

JK se oglasila posle izjava serijskog silovatelja: Bolestan i opasan čovek je na slobodi, jedino rešenje je kastracija!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle oglašavanja od strane serijskog silovatelja, koji je nedavno pušten na slobodu, podigla se bura u javnosti. Poznate ličnosti su bile veoma glasne kada je ovo u pitanju, pogotovo zbog izjava tog čoveka da se ni zbog čega ne kaje, te da je prvo zlodelo učinio sa 10 godina.

Jelena Karleuša se oglasila na svom nalogu na Instagramu i, kao i do sada, dala svoje viđenje stvari. 

- Pažljivo sam slušala i gledala video intervju koji je silovatelj dao Informeru. Slušala sam šta je govorio i između redova. Ovo je moj zaključak - započela je Jelena, pa nastavila:

- Pod jedan, po pogledu, govoru tela, a najpre po onome što je govorio, jasno je da je reč o duboko poremećenom čoveku. Psihopata i sociopata. Opasan seksualni devijantni predator. Po onome što je govorio, koren problema potiče još iz najranijeg detinjstva kad je zlostavljan itd. Takođe, ne vidim kajanje. Znači, opasan bi i opasan ostao po društvo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Jelena ističe da je taj čovek odležao kaznu za svoja zlodela, ali da tu nastaje drugi problem.

- Ali taj čovek je pred zakonom odležao svoje i slobodan je. Što bi on rekao 'Imam slobodu da radim šta hoću, a da li ću ili neću, to je druga stvar'. Postavlja se pitanje kako i zašto držati u zatvoru nekog ko je kaznu odležao. Tu je koren problema našeg zakona. Smatram da silovatelji moraju da budu kažnjeni hemijskom kastracijom. Država mora da nađe način da doživotno drži pod kontrolom takve, a to je nemoguće, i društvo mora da zna da zatvor ljude ne menja. Samo ga fizički sprečava da radi to što je naumio - napisala je Karleuša, pa dodala:

- I šta je sad rešenje? Opet ponavljam, on je zakonski slobodan i evidentno poremećen. To što je dao intervju za Informer ja ne vidim kao bitan problem jer na Netfliksu stalno gledam dokumentarce gde se intervjuišu masovne ubice, zločinci i tako dalje. Ništa novo ni šokantno. 

Pevačica smatra da ovaj čovek ima samo dve opcije u životu.

- Ako ste pažljivo slušali, ovaj predator je na ulici. Gladan jer nema pare, nema gde da spava. On u ovom životu ima samo dve opcije - da sebi oduzme život ili da se snađe kako jedino zna. E tu je pravi problem. Bolestan i opasan čovek je na slobodi. Jedino rešenje je hemijska kastracija i program za integrisanje u nekakvo društveno funkcionisanje ovakvih ljudi. Inače, delo će ponoviti. I izaći za par godina opet - zaključila je pevačica.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

Podsetimo, brojne javne ličnosti bile su zgrožene zbog svega što se dešava, a među njima i Marija Šerifović, koja je istakla da će ga pregaziti kolima ako ga slučajno sretne, dok Sloba Radanović ističe da ne garantuje za svoje postupke. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike