Sajentološka crkva pokušala da sakrije da je Džon Travolta homoseksualac: Novi memoari otkrivaju da je imao aferu sa maserom

27.09.2022

20:13

0

Godinama se šuška po holivudskim kuloarima o njegovoj seksualnoj orijentaciji

Sajentološka crkva pokušala da sakrije da je Džon Travolta homoseksualac: Novi memoari otkrivaju da je imao aferu sa maserom
AP19295592695572 - Copyright AP Photo/Andrew Medichini

Majk Rajnder, nekada visoko pozicionirani pripadnik Sajentološke crkve, rešio je da napiše memoare o svom napuštanju ove organizacije, ali i stvarima koje su mu se tamo dešavale. 

Između ostalog, on je pisao o tome da mu je bilo dodeljeno da pomogne Džonu Travolti sa "problemima sa javnošću". Tako je došao u situaciju kada je svedočio poljupcu koji se desio između glumca i njegovog masera.

Kako navodi, njih dvojica su bili u sobi jednog hotela, gde su razgovarali. U tom trenutku je Travoltin maser, koji je nosio bademantil, ušao u sobu i poljubio glumca u usta.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP
Džon Travolta

- Dolazim uskoro - rekao je Travolta, dok je maser krenuo ka spavaćoj sobi, piše Rajnder i nastavlja:

- To je bilo prilično šokantno. Pretpostavljam da je to pokazatelj poverenja koje mi je ukazao.

Rajnder tvrdi da ga je crkva angažovala kako bi pomogao oko tračeva koji su se širili o Travoltinom ljubavnom životu.

- Od početka 90-ih, Travolta je bio progonjen pričama raznih navodno muških ljubavnika, uključujući jednog od njegovih bivših pilota, kao i jedne porno zvezde - piše Rajnder u svojim memoarima.

Prema knjizi, nakon što je jedan časopis kontaktirao Travoltin tim o nadolazećoj priči, crkva je krenula u akciju.

Photo by Rob Grabowski/Invision/AP)
Džon Travolta

- Shvatajući potencijalnu PR katastrofu koju bi priča o gej seksu mogla imati na savršen sajentološki par Džona i Keli Preston (Travoltine supruge koja je preminula 2020. godine), iskopali smo prljavštine o izvorima te priče i zapretili medijima tužbama - navodi Rajnder, koji dalje ističe da je crkva tvrdila da nije protiv homoseksualaca:

- Ipak, pretnja pričom koja opisuje sajentologa kao homoseksualca izazvala bi internu paniku jer za njih ne biti "izlečen" od homoseksualnosti značilo bi da njihova tehnika nije učinkovita. Mnogo se govorilo o Džonovoj seksualnosti i kakva god bila realnost njegove seksualne orijentacije, čvrsto verujem da bi on bio otvoreniji po ovom pitanju da nije bilo stigme koju oseća zbog svog snažnog verovanja u sajentologiju.

AP Photo/Andrew Medichini
Džon Travolta

Očekivano, Sajentološka crkva nije ostala nema na ove memoare, te su se oglasili saopštenjem.

- Majk Rajnder je okoreli lažljivac koji želi da profitira na svom nepoštenju. Izdržava se od orkestriranog maltretiranja svoje bivše Crkve i njenog vođe putem lažnih policijskih izveštaja, bombastične propagande i lažnih medijskih priča - saopštili su oni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike