Ispovest Džona Travolte: Kako sam sa desetogodišnjem sinom razgovarao o smrti

27.08.2021

17:26 >> 17:51

0

Pre nešto više od godinu dana, poznati glumac ostao je bez supruge Keli Preston, što je posebno uznemirilo njihovog naslednika Bena

Ispovest Džona Travolte: Kako sam sa desetogodišnjem sinom razgovarao o smrti
Copyright Džon Travolta Profimedia

Supruga Džona Travolte, glumica Keli Preston, preminula je 12. jula 2020. godine, što je čitavu porodicu zavilo u crno. Najviše pitanja o prolaznosti života, neizvesnosti, međutim, imao je njihov desetogodišnji naslednik Ben, s kojim je poznati otac jednom prilikom poveo bolno iskreni razgovor, ne bi li mu makar malo pomogao da shvati „kako to stvari funkcionišu”. Kao gost emisije „Hart to Heart”, koju vodi čuveni komičar Kevin Hart, otvorio je dušu pa ispričao kako je prošao taj razgovor koji je morao da izdrži, jer mu prvom i danas nije nimalo lako da razgovara na tu temu.

Pročitajte još:

– Jednom mi je rekao: „Zato što je mama umrla, bojim se da ćeš i ti”. Tada, objasnio sam mu da niko ne zna kad će otići, odnosno koliko dugo će ostati. Mogu sutra da umrem, možeš i ti, bilo ko – pričao je Travolta voditelju.

Iskrenost se ceni

Glumac je naglasio da mali Ben i te kako ceni iskrenost, pa mu zato nije ni palo na pamet da možda odloži teške priče za kasnije.

– Moramo da posmatramo smrt kao sastavni deo života. Niko ništa ne zna sa sigurnošću. Samo daš najbolje od sebe, da živiš što duže – rekao je, pa dodao da je bio zadivljen time koliko mu je sin zrelo pristupio svemu.

To se desilo kada su raspravljali o Džonovim godinama.

– Pitao me je da li se sećam vremena pre 30 godina i čini li mi se da je to bilo mnogo davno. Kad sam rekao da, pitao me je mislim li da u sebi imam još 30 godina, na šta sam takođe potvrdno odgovorio. Ben me je zatim pitao i šta tome fali i tako mi u potpunosti promenio stav o smrti – priznao je.

Džon Travolta i Kevin Hart Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike