Nataša Bekvalac oduvala svećice sa najdražim ljudima: Možda nije baš sve kako sam maštala

25.09.2022

19:24

0

Ona se, u svom stilu, našalila pa je stavila svećice u obliku broja 24, umesto 42

Nataša Bekvalac oduvala svećice sa najdražim ljudima: Možda nije baš sve kako sam maštala
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/M. M.

Nataša Bekvalac danas proslavlja svoj 42. rođendan. Kako se pisalo u domaćim medijima, ona će navodno napraviti žurku na Mikonosu, ali je ipak svećice oduvala u drušvu najdražih ljudi.

Nataši su pojedini članovi porodice otpevali rođendansku pesmu i poželeli joj najlepše stvari dok je duvala svećice, kojima je izmenila redosled. Naime, umesto da na torti stoji broj 42, bio je 24. No, kako je oduvek isticala da je mnogo mlađa nego što joj piše u ličnoj karti, ovo je sasvim razumljivo.

ATAImages/ M.M.
Nataša Bekvalac

- Meni je danas rođendan. Hvala na predivnim željama, hvala na ljubavi koju svaki dan osećam i živim - započela je Nataša opis u okviru videa koji je objavila na svom nalogu na Instagramu, pa nastavila:

- Trudiću se da vam pevam najlepše pesme i sve što činim, činim prateći put svog srca i svojih snova. Možda nije sve baš onako kako sam zamišljala i maštala, ali je sigurno sve baš onako kako treba da bude. Ovo je moja porodica. Voli vas Bekvalac.

U komentarima su joj mnoge poznate ličnosti poželele srećan rođendan, a između ostalih su to učinili Mira Škorić, Marija Šerifović, Jelena Rozga, Tijana Dapčević, Jelena Karleuša i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike