Nata bi da starost provede u Majamiju? Pevačica otkrila hit detalje s turneje u Americi: Kao da sam bila u nekoj igrici!

22.09.2022

08:15

0

Trenutno, inače, boravi u „stanu na dan" jer je njen životni prostor iznajmljen

Nata bi da starost provede u Majamiju? Pevačica otkrila hit detalje s turneje u Americi: Kao da sam bila u nekoj igrici!
music_week__afterparty_21092022_0058 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Govoreći o vremenu koje je zbog poslovnih obaveza provela „preko bare", Nataša Bekvalac je priznala da bi se rado preselila u Majami, ali pod stare dane. 

- Pod neke stare dane. U Majamiju, da. Ja volim našu zemlju, mislim da mi je najlepše i najsrećnije ovde - naglasila je Bekvalčeva, piše „Blic", pa objasnila kako po povratku u Srbiju s američke turneje živi kao podstanar zbog radova u stanu, te toga što je njen životni prostor izdan na još neko vreme. 

Tako je, kako je!

- Nisam imala gde da se vratim posle Amerike... (smeh). Promenile smo još jedan stan! Ovaj poslednji sam iznajmila na dva meseca, pa imamo još sedam dana. Trenutno smo u stanu „na dan" - nasmejala se opet pevačica, pa nastavila o tome kako ju je u Americi sve impresioniralo na svoj način. 

Nataša Bekvalac, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Svaki grad „preko bare" me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj, ali stvarno. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem.

Dok je radila, sasvim se prijatno osećala. 

- Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome, tako da kažem - objasnila je ona za pomenute medije. 

Nataša Bekvalac, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike