Gala žurka od 20.000 evra: Nataša Bekvalac će rođendan proslaviti daleko od Srbije, ovo joj je omiljena destinacija!

21.09.2022

14:51

0

Kako se navodi, već je zakupila nekoliko hotelskih soba i bar na plaži

Gala žurka od 20.000 evra: Nataša Bekvalac će rođendan proslaviti daleko od Srbije, ovo joj je omiljena destinacija!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Nataša Bekvalac je nedavno imala uspešnu američku turneju, a sada se uveliko priprema za proslavu svog rođendana. Pevačica će 25. septembra napuniti 42 godine, a za organizaciju slavlja je, kako se navodi, izdvojila dosta novca.

Ona će, navodno, rođendan proslaviti na Mikonosu velikom žurkom. Ona je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo.

ATAImages/ Amir Hamzagic
Nataša Bekvalac

- Nataša nije žalila para. Želja joj je da rođendan proslavi sa bliskim prijateljima na omiljenom ostrvu i zato je sama preuzela organizaciju na sebe. Kontaktirala je hotel i rezervisala nekoliko soba za nju i prijatelje i svima im je kupila avionske karte - govori izvor blizak pevačici za Telegraf i dodaje:

- Pored smeštaja i prevoza zakupila je i plažni bar gde će u ponedeljak 26.9 organizovati proslavu. Sve to koštalo je blizu 20.000 evra, ali ona ne žali novac jer želi da se posle uspešne ali i naporne turneje opusti.

Kako se dalje navodi, Nataša i njeni gosti će se na Mikonosu zadržati do kraja nedelje, kada pevačicu očekuje novi koncert. Ovo je, inače, njena omiljena destinacija, a u više navrata je isticala da je očarana njome.

- Zaljubljena u ovo ostrvo, preporođena, kao nova i jedva čekam ponovo - rekla je Nataša nakon poslednje posete Mikonosu, a o proslavi rođendana se nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike