Nataša Bekvalac pravi veliku rođendansku žurku na plaži na Mikonosu: Rezervisala hotelske sobe za sve svoje prijatelje, vodi ih sa sobom!

25.09.2022

11:39

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica se još jednom osvrnula na turneju po Americi

Nataša Bekvalac pravi veliku rođendansku žurku na plaži na Mikonosu: Rezervisala hotelske sobe za sve svoje prijatelje, vodi ih sa sobom!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Amir Hamzagic

Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gde je imala veliku turneju. Pevačica je prepuna utisaka sa proputovanja ali i prve turneje po SAD-u, u dosadašnjoj karijeri.

Tamo je punila hale i svečane dvorane, i oduševljena je kako publikom tako i pojedinim gradovima, međutim, 'novosadska Barbika' kaže da je ipak najlepše kod kuće.

- Presrećna sam bila što sam posetila Ameriku, ali srećnija sam bila kada sam se vratila kući i svojoj deci. Nigde se ne živi tako lepo kao u našoj zemlji – počela je pevačica u emisiji Prvi red.

- Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome. Svi govore da je u Americi fenomenalno, ali ne i međuljudski odnosi. To je nešto od čega ja zavisim. Tamo je biznis i nema takvih odnosa kao u Srbiji. Nigde nije kao ovde - ističe pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

Nataša otkriva i da vidi sebe kako živi u Americi, ali ne sada.

- Pod neke stare dane u Majamiju.

Bekvalčeva se zatim osvrnula na prosidbu koja joj se dogodila u Americi, ali i na fotografiju koju je ranije objavila na Instagramu, gde je napisala "rekla sam "da", a koja je uzburkala i zabavila javnost.

- Teško da ću ja više ikome reći "da". Mediji su se šalili, tako sam to shvatila – rekla je Nataša i potom ispričala kakav su utisak na nju ostavili gradovi u SAD-u.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- Svaki grad me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem - dodala je poznata pevačica, koja će uskoro "odleteti" na Mikonos, gde će proslaviti rođendan.

Naime, kako se priča, pevačica će navodno napraviti veliku žurku na plaži na Mikonosu povodom rođendana i šuška se da je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra, na dan njenog rođendana, krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike