Rastko Janković progovorio o vezi sa Marijom Veljković: Naša priča je baš lepa!

23.09.2022

08:15

2

Voditeljka „Slagalice" napominje da, iako svoju ljubav više ne kriju, žele da je „žive van medija"

Rastko Janković progovorio o vezi sa Marijom Veljković: Naša priča je baš lepa!
rastko jankovic _22122021_045 - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mariju Veljković, poznatu voditeljku „Slagalice" i njenog novog izabranika Rastka Jankovića, ekipa „Paparaco lova" nedavno je „upecala" i dok su se ljubili nasred ulice. Očito, par maksimalno uživa u svojoj vezi i više se ne kriju od javnosti, ali upitana o detaljima iste, Marija je ostala misteriozna. 

- Mi želimo svoju ljubav da živimo van medija - izjavila je ona, piše „Informer", dok je glumac i pevač bio nešto otvoreniji na ovu temu, pa priznao da mu odavno nije bilo ovako lepo u vezi. 

- Sve je u najboljem redu. Naša priča je baš lepa! Prija mi veza sa Marijom, lepo nam je kad smo zajedno. To je sve što zasad mogu da kažem.

Marija Veljković i Rastko Janković, Printscreen „Paparazzo lov"
 

U pomenutoj emisiji, inače, denser Ivan Gavrilović viđen je u izvesnom kafiću s ovim parom. On se, naime, s Jankovićem druži već dve decenije. 

- Rastka poznajem 20 godina, baš ovih dana spremamo duet. Marija i Rastko su super par. Lepo se slažu i dobro funkcionišu zajedno. Ona je jedna pozitivna žena. Bilo mi je lepo u njenom društvu - kazao je on za pomenute medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike