Voditeljka „Slagalice" uživa s novim dečkom! Ovako izgleda jedan njihov dan: Pao i poljubac nasred ulice! (FOTO)

22.09.2022

10:35

2

Po svemu sudeći, više uopšte ne kriju svoju ljubav

Voditeljka „Slagalice" uživa s novim dečkom! Ovako izgleda jedan njihov dan: Pao i poljubac nasred ulice! (FOTO)
marija_veljkovic_aps - Copyright Printscreen „Paparazzo lov"

Marija Veljković, voditeljka „Slagalice" i glumac Rastko Janković su, sudeći po snimku koji je isplivao u okviru „Paparaco lova" - zaljubljeni jedno u drugo poput tinejdžera. Ovime su na neki način i potvrdili šuškanja da su „kao stvoreni jedno za drugo". 

Veljkovićeva je, inače, razvedena, a iz braka s arhitektom Milanom Milovanovićem ima troje dece - ćerke Nevu i Rosu, te sina Đurađa. 

S Rastkom je u početku sve strogo skrivala, ali vremenom se par, očito, baš opustio. Ovom prilikom, bili su u manjem šopingu, a zatim im se u jednom kafiću pridružio denser Ivan Gavrilović. Marija i Rastko su sedeli jedno do drugog. 

Kasnije, nasred ulice su se i poljubili, što je javnost gotovo jedva čekala da vidi - otkako se i pročulo da su zajedno. 

Marija Veljković i Rastko Janković, Printscreen „Paparazzo lov"
 

- Oni se godinama poznaju. Uvek su tu postojale varnice, ali kako su oboje bili u odnosima, ništa se tu nije desilo. Međutim, na jednom od poslednjih događaja kada su se sreli, varnice su sevnule i odmah su otpočeli vezu. Izbegavali su da se pojavljuju zajedno u javnosti, jer su želeli da sačuvaju intimu samo za sebe. Marija je konačno srećna i zadovoljna jer je našla muškarca koji je stabilan, staložen i pun razumevanja - istakao je nedavno insajder za „Blic". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike