Više se ne kriju! Marija Veljković otišla na more sa dečkom, pa ga poljubila (FOTO)

18.09.2022

14:41

5

Pratioci su joj u komentarima na Instagramu poželeli sreću

Više se ne kriju! Marija Veljković otišla na more sa dečkom, pa ga poljubila (FOTO)
Veljković - Copyright Instagram printscreen/mare.veljkovic

Nedeljama unazad se pisalo o razvodu voditeljke „Slagalice"Marije Veljković, ali i tome kako je ona pronašla mirnu luku kraj novog dečka Rastka Jankovića. Iako se ni jedno ni drugo ovim povodom nisu oglašavali, fotografije koje voditeljka objavljuje na Instagramu govore više od 1000 reči. 

Naime, ona je najpre objavila selfi sa glumcem, gde mu je zahvalila na ogromnoj podršci koju joj pruža, a sada je pokazala i da su zajedno otišli na odmor. 

Dok su pozirali kraj plavog prostranstva, Marija je poljubila Jankovića, te istu fotografiju i objavila na Instagramu uz opis Vodi me tamo kraj plavoga mora uz emotikone talasa i srca.

 

 

Ispod objave nizale su se poruke podrške za njih dvoje, a pojedini pratioci su istakli i da su lep par i poželeli im sreću.

Podsetimo, prema ranijim navodima medija, Marija i Rastko se zabavljaju već pola godine. 

- Marija i Rastko se godinama poznaju. Uvek su tu postojale varnice, ali kako su oboje bili u odnosima, ništa se tu nije desilo. Međutim, na jednom od poslednjih događaja kada su se sreli, varnice su sevnule i odmah su otpočeli vezu. Izbegavali su da se pojavljuju zajedno u javnosti, jer su želeli da sačuvaju intimu samo za sebe. Marija je konačno srećna i zadovoljna jer je našla muškarca koji je stabilan, staložen i pun razumevanja - priča izvor, pa nastavlja kako ih je dodatno spojilo to što imaju ista interesovanja i pogled na svet.

- Oboje se bave glumom i razumeju javni posao i to kada su poznati da će uvek biti u centru pažnje. Razumeju i to što su često van kuće s obzirom na to da snimanja traju dugo. Kako Marijina jer radi dve emisije, tako i njegova kada snima serije, filmove ili igra u pozorištu. Rastko je obasipa pažnjom i komplimentima, a njegove godine joj laskaju, jer je pun manira - tvrdi insajder za Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike