To niko na svetu nije uradio! Sajsi MC se venčala sa publikom, imala je i matičara! (VIDEO)

13.09.2021

12:25 >> 13:52

0

Autor: Marija Mitić

Pravi svadbeni protokol ispunjen je na njenom nastupu u jednom beogradskom klubu

To niko na svetu nije uradio! Sajsi MC se venčala sa publikom, imala je i matičara! (VIDEO)
Copyright Sajsi MC / ATAImages/A.A.

Reperka Ivana Rašić, nadaleko poznatija kao Sajsi MC, uradila je nešto što verovatno do sada niko nije – venčala se sa svojom publikom!

Naime, na jednom od nastupa, Sajsi je došla obučena u venčanicu, sa sve velom i bidermajerom. Naime, ona je želela da se venča sa svojom publikom, s obzirom da im ljubav traje već 19 godina, a zbog te namere povela je i prijatelja koji im je bio matičar.

Sajsi MC, Printscreen Instagram/ Sajsimcofficial

–  Napisala bih – Hvala, opet mojoj prekrasnoj publici, ali šta se piše kada se venčaš sa publikom? Ispunila i obećala! Nikada do sada se nisam venčavala sa publikom (mislim da nije niko na svetu) pa samo da nam poželim da nam brak bude kao ova 19-godišnja veza i da traje. Svadba je bila luda – napisala je ona na svom Instagram nalogu.

Sajsi MC, Printscreen Instagram/ Sajsimcofficial

Sajsi je posle ceremonije na bini ostala u donjem vešu, sa belim, samodržečim čarapama i podvezicom, a atmosferu u ovom klubu dovela je do usijanja repertoarom koji je usledio. U jednom trenutku je i sama bila toliko u transu da je završila na podu bine.

Sajsi MC, Printscreen Instagram/ Sajsimcofficial

Za ovu priliku čak je i stejdž bio svadbeno dekorisan, a publika je glasno i jednoglasno izgovorila “da”, dok je pevačica zatim njima bacila bidermajer. Dakle, sve se odvijalo po protokolu pravog venčanja.

Podsetimo, Ivana je i stvarno “stala na ludi kamen”  21. avgusta. Ona se udala za svog dugogodišnjeg partnera, koji nije poznat javnosti.

Sajsi MC Instagram screenshot /saint_george91

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike