Goca Tržan i Raša Novaković podelili lepe vesti: Za njih je danas važan dan (FOTO)

20.09.2022

19:23

0

Pevačica i njen partner slave ljubav

Goca Tržan i Raša Novaković podelili lepe vesti: Za njih je danas važan dan (FOTO)
Raša Novaković i Goca Tržan - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Goca Tržan i njen emotivni partner Raša Novaković danas proslavljaju sedmu godišnjicu braka. Iako je među njima veliki generacijski jaz, od čak 14 godina, Goca i Raša su primer da ljubav ne zna za granice, a njihova opstaje već 11 godina.

Goca je putem svog Instagram storija čestitala svom suprugu godišnjicu braka i zahvalila mu se za sve trenutke koje su prošli zajedno. 

Instagram printscreen/gocatrzan
Goca Tržan čestitala Raši godišnjicu braka

 

- Mužu moj voljeni, srećna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te - poručila je Goca putem društvenih mreža, a Raša je ubrzo nakon toga podelio istu objavu na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Goca i Raša su pre nešto više od nedelju dana slavili 11 godina zabavljanja, a pevačica je ranije govorila da u početku zabavljanja nije mogla da zamisli da će biti u braku sa njim. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan i Raša Novaković

- Sve se promenilo. Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije - kaže Goca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike