Sandra Afrika treći put otišla na remont: Silno želela bujniji dekolte, ali postojala je jedna „kočnica"!

22.09.2022

11:20

0

Stare silikone je zamenila novim i zahvat je prošao u najboljem redu

Sandra Afrika treći put otišla na remont: Silno želela bujniji dekolte, ali postojala je jedna „kočnica"!
Copyright ATA Images

Sandra Afrika je navodno ponovo operisala grudi - pre oko dve nedelje u Beogradu, u jednoj privatnoj klinici. Zbog bujnijeg dekoltea, međutim, morala je da otkaže nekoliko zakazanih nastupa.

Prema daljim napisima, upravo joj je posao bila „kočnica", uzimajući u obzir da joj dugo nije polazilo za rukom da ode na sada već treći remont - zbog zgusnutog rasporeda. 

„Ne valja to raditi tokom leta..."

- Sandra već duže vreme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vreme. Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo - tvrdi izvor blizak pevačici za „Pink.rs", pa nastavlja:

- Super je sve, hvala Bogu, prošlo, išla je kod proverenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve okej, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno.

Podsetimo, ovo je Sandri treća operacija grudi.

Naime, davnih dana, još pre nego što je kročila na estradu, povećala grudi, koje je već jednom menjala 2015. godine. Sedam godina kasnije, usledio je novi zahvat.

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike