Novi zimski trend na estradi: Slikaju se na snegu oskudno odevene na temepraturi ispod nule (FOTO)

17.01.2021

18:30 >> 22:34

0

Autor: B. D.

Jelena Karleuša, Sandra Afrika, Teodora Džehverović, Zorana Jovanović su počastile pratioce provokativnim fotografijama na snegu

Novi zimski trend na estradi: Slikaju se na snegu oskudno odevene na temepraturi ispod nule (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge pevačice su iskoristile ovu zimsku čaroliju da naprave nove fotografije, ali u do sada nesvakidašnjem izdanju. Naime, pevačice Teodora Džehverović, Jelena Karleuša, Sandra Afrika i blogerka Zorana Jovanović pozirale su u oskudnim odevnim kombinacijama na temperaturi ispod nule, samo zarad savršene fotke.

Teodora Džehverović je putem društvene mreže Instagram istakla da je ona među prvima pokrenula ovaj trend golišavih fotki na belom prostranstvu, a njen postupak sledile su i brojne muzičke zvezde.

Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je izabrala belu odevnu kombinaciju i široko belo prostranstvo za fotografisanje. Naime, ona je pozirala u belom topu i donjem vešu. Njena savršeno izvajana figura je bila u prvom planu, a kako bi fotka izgledala što spontanija ona je sa sobom ponela i jaknu, čizme, kapu i bele čarape.

Pročitajte još

Nakon njene objave da je ona bila jedna od prvih koja se fotografisala u provokativnom izdanju na snegu, Džehverovićeva se odmah ogradila da nije bila prva, već jedna od prvih, te možemo pretpostaviti da je dobijala komentare od pratilaca zbog kojih je odmah rešila da se oglasi.

Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Jelena Karleuša u svom dobro poznatom maniru je pozirala na Kaopaoniku među zavejanim stazama i drvećem. Za razliku od Teodore, ona se odlučila za crnu odevnu kombinaciju, te se u crnim čizmama, top majici i donjem vešu fotografisala sa bordom u ruci. Ova fotografija je izazvala lavinu pozitivnih komentara na račun Karleušinog izgleda.

Dobro je poznato da je Sandra Afrika, takođe jedna od pevačica koja je najatraktivnija na javnoj sceni, te je i ona odlučila da osveži svoj Instagram nalog, novim, provokativnim fotografijama na snegu. Afrika je u ljubičastom kupaćem kostimu, sa crnim rukavicama i čizmama pozirala na motornim sankama, a ono što je veoma interesantno jeste da je Sandra isključila komentare za nove fotografije koje je izbacila.

No, ovoj listi i dalje nema kraja. Među javnim ličnostima koje su se fotkale u oskudnim odevnim kombinacijama našla se i blogerka Zorana Jovanović. Ona je pokazala kako uživa u zimskoj čaroliji na jednoj od najskupljih destinacija za zimovanje, pozirajući u zlatnoj bodi majici sa čašom šampanjca u ruci.

Printscreen Instagram/zorannah

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike