Svi detalji ljubavnog četvorougla najskupljeg engleskog fudbalera: Niko ne može da poveže šta se dešava! (FOTO)

18.11.2021

14:49

0

Igrač Mančester sitija, od ove godine „težak" 100 miliona britanskih funti, trenutno se nalazi u nebranom grožđu, najblaže rečeno...

Svi detalji ljubavnog četvorougla najskupljeg engleskog fudbalera: Niko ne može da poveže šta se dešava! (FOTO)
AP21242318863874 (2) - Copyright Profimedia AP photo

Džek Griliš ima sve veću gužvu u ljubavnom šesnaestercu​! Naime, iako mu je devojka Saša Atvud (s kojom malo jeste, malo nije) postavila i ultimatum zbog viđanja s drugima, on je navodno nastavio da se viđa s još tačno dve lepotice. Jedna je Emili Atak, koja je prva izazvala pretnje, a druga Amber Gril, inače zvezda „Love Island-a".

 

 

Kad se Amber poverila prijateljima akonto svega - počela je „igranka bez prestanka" u stranim medijima. Prema pisanju „Sun-a", na primer, ona je posebno razočarana situacijom, jer je uverena da među njima definitvo postoji nešto jako.

- Volela bih da stupim u kontakt s Emili i saznam da se možda nismo poklopile. Suštinski smo se viđali u isto vreme. Griliš i ja smo nekoliko puta izašli, dopisujemo se i baš sam verovala da tu ima nečega - preneo je neimenovani prijatelj potresene devojke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMBER ROSE (@amberrosegill)

 

Fudbaler je, s druge strane, od ove godine nosilac „titule" najskupljeg, jer je po potpisivanju ugovora s Mačesterom „težak" 100 miliona britanskih funti. Amber je šarmirao putem društvene mreže Instagram, a proteklih meseci, prema tamošnjim navodima, dogodio se i niz romantičnih susreta.

S kim je u vezi, a s kim ima aferu - niko ne može da poveže!

Kad mu je Saša zapretila da će prekinuti, pošto je saznala za Emili, on se pravdao da su njih dvoje samo prijatelji. Zatim, slučajno je saznala i za ostale - jer su „bile ponesene time što ih ljubi poznati sportista"... S tek 26 godina, on prema daljem pisanju strane štampe, više i sam ne zna gde će.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Atack (@emilyatack)

 

Ultimatum - Emili ili ja!

- Džek je mnogo... Zbunjen. S jedne strane ga savetuju da ostane sa svojom dugogodišnjom devojkom. Zajedno su, s prekidima, još od tinejdžerskih dana, deset godina. A sa druge, Emili ga je očarala i ne može da se „otkači", a i njegovim kolegama je prirasla za srce, što dodatno stvara probleme... - priča drugi neimenovani prijatelj, ovoga puta „Daily mail-u".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike