Senatorka napala Megan Markl, tvrdila da je „odvratna osoba", pa na nju osuli paljbu: Sad si se setila?!

20.09.2022

07:44

0

Kako se sve odvilo uoči sahrane kraljice Elizabete II, mnogi su oni koji joj ovaj potez još dugo neće oprostiti

Senatorka napala Megan Markl, tvrdila da je „odvratna osoba", pa na nju osuli paljbu: Sad si se setila?!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Senatorka Australije Holi Hjuz trenutno je „na crnoj listi" javnosti, posebno tviteraša koji su oštro osudili njen verbalni napad na Megan Markl uoči sahrane Elizabete II.

Hjuzova je, naime, opisala proslavljenu glumicu i vojvotkinju kao „groznu, odvratnu osobu" koja je „glavni krivac za otuđenje nje i princa Harija od kraljevske porodice. 

Istakla je bila, prenose tamošnji mediji, kako veruje i da će Hari zbog svega zažaliti, ali da će još izvesno vreme proći do tod momenta, pošto je on sada još uvek pod velikim uticajem „te njegove žene". 

Prinčevi Hari i Vilijam, Hannah McKay/Pool Photo via AP
 

- Do danas evo i ne čuh za Holi Hjuz, ali već znam da je fleka tamošnje politike. Kakva je to osoba koja je u stanju da „ishejtuje" nekoga koga i ne zna u doba kada svi na pameti imamo samo kraljicu - poručio je jedan od tviteraša koji je očito stao na stranu Marklove i nikako nije bio jedini. 

- Kako čudna žena, pričao kao da se znaju (pa može da tvrdi da je odvratna). Nisu ni prošle jedna pored druge. Da jedna žena o drugoj tako nešto kaže,n stvarno nma smisla. Takve savesti nemaju - glasi još jedan od komentara. 

Twitter screenshot
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike