Kakve veze Kejt Midlton ima s dolaskom Megan Markl u Balmoral? Klupko se odmotava!

12.09.2022

05:45

1

Najpre se šuškalo kako je proslavljenoj glumici kralj čak i zabranio da se pojavljuje, međutim ta se prašina brzo slegla

Kakve veze Kejt Midlton ima s dolaskom Megan Markl u Balmoral? Klupko se odmotava!
Kejt Midlton, princ Viliam, princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Pošto prinčevi Vilijam i Hari nisu došli zajedno u Balmoral po smrti kraljice i njihove bake Elizabete II, mnogi su nastavili da posmatraju odnose kraljevske porodice kao kroz lupu. Pojedini strani mediji su pisali kako braća „očito i dalje nisu u najboljim odnosima" - kao i njihove žene, kojih isprva „na slici" nije ni bilo.

Malo ko je bio uzeo u obzir da su u tom trenutku bili zauzeti drugačijim stvarima, pa tako i na različitim lokacijama.

Kejt Midlton je ostala kod kuće i viđena je nešto kasnije u danu kako odvodi decu iz škole. Megan Markl je, navodilo se, trebalo „nekad za suprugom da otputuje" u Škotsku iz Londona, gde se bila nalazila, ali njen plan puta tada nije bio poznat.

U trenutku kada je Kejt pristigla u Balmoral, počela su bila šuškanja o tome kako je sada kralj Čarls III Megan zabranio da dođe, te da se ona „vadila na kartu" da ni Kejt nije odmah otišla, pa ne mora ni ona... Prašina se, pak, brzo slegla, pošto su joj planovi, pre svega, bili brzo izmenjeni zbog novonastale situacije, a zatim je bila fotografisana u društvu muža, Kejt i Vilijama, u crnom od glave do pete.

Megan Markl i princ Hari, Profimedia
 

Megan se, prema pisanju „Daily Mail-a" predomislila zahvaljujući Kejt. Kada je pošla jedna - pošla je i druga. Sumnja se da je najuža porodica po protokolu morala odmah da ode u Balmoral, te kako princeze nisu, to je i jedini razlog zašto su „kasnile".

Za navodno kašnjenje se, napominju tamošnji mediji, mahom „prozivala" samo Megan, ali Kejt ju je „spasla osuda svojim odloženim pristizanjem".

Megan Markl, Profimedia
 

Kraljica je, podsetimo, preminula proteklog četvrtka. Nepoznata devojka koja se s brojnom javnošću pojavila ispred zamka, ne bi li uputila svoje poslednje zbogom čuvenoj vladarki, ispričala je za „CNN" šta joj je Marklova rekla pošto su se bile i zagrlile.

- Samo smo čekali da dođe. Prišla mi je, upitala me za ime, kako sam... Ja sam nju pitala da li mogu da je zagrlim i tako je i do toga došlo. Neverovatan momenat. Još uvek se tresem - istakla je bila tinejdžerka, koja je „i dalje prilično ozloglašenoj vojvotkinji samo želela da priredi toplu dobrodošlicu posle svega što se pričalo i pisalo".

- Htela sam samo da joj pokažem da je ovde svakako dobrodošla. Osetila sam da mogu tako da postupim. Na neki način, ona mi je i uzor. Ovo je bila prava stvar. Posle svega što se desilo, silno sam želela to da uradim - objasnila je i dodala koliko je bilo lepo videti je zajedno s Harijem, Vilijamom i Kejt na okupu, preneli su pomenuti mediji.

Megan Markl u zagrljaju tinejdžerke, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike