Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima: Jelena Đoković o nesuglasicama sa suprugom

19.09.2022

20:15

0

Noletova žena ističe da će će uvek poštovati želje svoje dece

Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima: Jelena Đoković o nesuglasicama sa suprugom
Jelena i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Supruga srpskog asa Novaka Đokovića, Jelena Đoković u okviru fondacije „Novak Đoković" organizuje predavanja širom regiona na temu roditeljstva. Tako, na osnovu svojih iskustava, a nekada i grešaka, drugima daje savete.

To nije sve, Jelena je otkrila i šta uveseljava najmlađe članove njene porodice i da li je popustljiva prema svojim naslednicima. 

24sedam/Danica Božović
Novak i Jelena Đoković

 

- Imam stvarno vrlo lepih trenutaka s decom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže „lego-kockice“ i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije - kazala je ona, pa otkrila da li ona i suprug imaju sukob mišljenja kada su u pitanju „kodeksi“ kojima decu treba učiti:

- Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima - ispričala je ona, pa dodala:

printscreen/youtube/rts
Jelena Đoković

 

- Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje - rekla je Jelena za hrvatski „Stori“.

Podsetimo, ranije je Jelena otkrila da kada je u pitanju briga i vaspitanje dece uvek želela da njena bude zadnja, te da se zbog toga često sukobljavala sa Novakom, ali to se danas promenilo.

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike