Sedim u jednoj od najskupljih stolica u državi: Đorđe David o honoraru u „Zvezdama Granda“

19.09.2022

14:49

2

Osim toga, roker otkriva da će se u prvoj emisiji saznati nova pravila sezone koja sledi

Sedim u jednoj od najskupljih stolica u državi: Đorđe David o honoraru u „Zvezdama Granda“
Đorđe David - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljubitelji muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone popularnog muzičkog šou programa, a kako je 24sedam prvi pisao, prva emisija je zakazana za 26. septembar.

Sastav članova stručnog žirija ostaje isti kao i prošle godine. Snimanje nove sezone se nastavlja, a s obzirom na to da je emisija „Nikad nije kasno“ zauzela termin koji „Zvezde Granda“ imaju godinama unazad, evidentno je da će se prikazivati u drugo vreme, a o emiteru se još uvek pregovara.

ATAImages/ Antonio Ahel
Đorđe David

 

Roker Đorđe David kaže da se uveliko radi na ovom projektu, da nema govora o gašenju ovog muzičkog šou programa, te otkriva da su se i ove godine prijavili ozbiljni kandidati.

- Nastavljamo snimanje 26. septembra, naravno da snimamo i da radimo na ovom najgledanijem projektu. Ove godine su kandidati jako dobri. Prvi put je ove godine audicija bila i u Hrvatskoj, u Zagrebu. To vam sve govori - rekao je Đorđe David. 

24sedam/M.G.
Đorđe David

 

Kako gotovo uvek postoje spekulacije o honorarima stručnog žirija, roker je rešio da tome stane na put i kaže kako stvari stoje.

- Sedim u jednoj od najskupljih stolica u državi. Može da se meri sa ministarskim stolicama, jer pružaju neverovatne mogućnosti. Honorar ne postoji! Stolice žirija su realno najskuplje stolice, maltene kao ministarske, jer ti otvaraju neverovatne mogućnosti za ono čime se mi bavimo, a to je muzika, ali ukoliko bi se ponudio novi ugovor na određenu svotu, oberučke bih prihvatio jer od viška glava ne boli - kaže Đorđe David. 

Na pitanje da li je upoznat sa novim pravilima u sezoni koja sledi, roker otkriva da je i za njega, kao i za sve ostale članove žirija, to nepoznanica. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Đorđe David

 

- Popović jeste u tome veliki. On bukvalno čeka prvi dan snimanja da nam saopšti kada budu uključene kamere. Nije foliranje, mi ništa ne znamo. On nam je najavio na kraju prošle sezone da će biti novih pravila koja će biti uvedena u takmičenje. Ja sa jedne strane imam kreativnu tremu, a sa druge strane imam strah, jer nam sigurno neće olakšati. On nama kao mentorima otežati priču u tome je majstor i zato ova njegova priča koja se zove „Zvezde Granda“ ovoliko i traje. Ono što sam već rekao jeste da je po prvi put je urađena audicija u Zagrebu, u Hrvatskoj, što je već indikativna stvar kada je emitovanje u pitanju, jer logično bi bilo i da se Hrvatskoj omogući glasanje, ukoliko bi imali kandidate u finalu, zato što su to telefonski glasovi. 

Roker nam je na samom kraju razgovora otkrio i na čemu se radilo prethodnih nekoliko nedelja.

- Upravo smo snimili sirov materijal, kao spot za pesmu „Par godina za nas“, koja je obrada himne EKV-a. To smo sa posebnom ljubavlju u studiju snimili i producirali. To je trenutno u montaži i vrlo brzo ćemo ga obnarodovati - završio je priču Đorđe David za 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike