Đorđe David jedva čeka novu sezonu „Zvezda Granda": Saša Popović će da nam zabiberi kako samo on i zna!

12.09.2022

21:05

1

Roker otkriva i u kakvim je odnosima s ostalim članovima žirija dok traje pauza

Đorđe David jedva čeka novu sezonu „Zvezda Granda": Saša Popović će da nam zabiberi kako samo on i zna!
Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages - Copyright Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages

Uskoro počinje nova sezona čuvenog talent-šoua „Zvezde Granda", a roker Đorđe David je među nestrpljivijima. Kako objašnjava, dosta je promena na pomolu, a i nedostaje mu druženje kako s ostalim članovima žirija, tako i novim pevačkim nadama.  

- Iskreno se jako radujem početku još jedne sezone i druženju sa kolegama i kandidatima. Mislim da će biti dosta promena, Popović će to da nam zabiberi kako samo on to zna. I siguran sam da će ova sezona biti još bolja i gledanija - počeo je on za „Grand onlajn", pa nastavio o odnosima s kolegama iz odlučujućih stolica dok traje pauza.  

- Čuo sam se sa Cecom nekoliko puta, Ani sam naravno čestitao rođendan, sa Marijom sam se čuo dva puta, sa Viki Miljković sam u stalnom kontaktu. Jedino se nisam čuo sa Bosancem, ali vidim da puno radi, da razvlači harmoniku (smeh)... Na nastupima, pratim na Instagramu sve - ističe on, kome je u protekloj sezoni pobeda izmakla za dlaku.

Na pitanje da li će u idućoj krenuti žešće na cilj, te koga smatra konkurencijom, odgovorio je:

- Ne idem na pobedu, mislim da smo Viki i ja prošle sezone stvarno dali sve od sebe, kao i druge kolege i rezultat se video. Meni je jedino važno da i ja, ali i moji kandidati, damo maksimum na sceni, a na kraju publika odlučuje ko će pobediti, ali i ko će imati veliku karijeru.

Đorđe David, ATAImages/ A.A.
 

S druge strane, ne krije koliko je zadovoljan celokupnim dosadašnjim uspehom njegovih kandidata, te na odnos koji i dan-danas neguje s ostalim svojim učesnicima.  

„Bitno mi je to!"

- Ponosan sam na sve svoje kandidate, od prve sezone kada sam seo u stolicu, do danas. Raduje me njihov uspeh i nadam se da će imati dosta posla na terenu. Ono što su mi svi kadnidati rekli na kraju jeste to da, kad su videli kako sve izgleda, tudili bi se više od samog starta. Ja ih pratim i podržavam, nadam se da će i Petrušovka i Josifovski, ali i svi moji raniji kadnidati ostvariti veliki upeh. Meni je bitno da oni rade, ali da rade tako da žive za muziku, a ne od muzike. Velika je razlika kada radiš sedam dana u nedelji za 50 evra, to je život od muzike. A kada živiš za muziku imaš manje nastupa, ali su kvalitetniji - objašnjava roker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike