Više nema dileme o gašenju najpopularnijeg takmičenja: Otkrivamo datum početka snimanja "Zvezda Granda"

19.09.2022

11:50

1

Autor: Marija Mitić

Dugo se nagađalo šta će biti sa popularnim muzičkim šou programom

Više nema dileme o gašenju najpopularnijeg takmičenja: Otkrivamo datum početka snimanja "Zvezda Granda"
ziri (22)_ok - Copyright Zoran Kuzmanović Munja

Već dugo se u javnosti polemiše šta će biti sa muzičkim takmičenjem "Zvezde Granda", s obzirom na to da još uvek nije počelo emitovanje nove sezone, što se prethodnih 19 godina dešavalo početkom septembra na vreme.

Tako su pokrenute spekulacije o navodno lošem odnosu Saše Popovića i Žike Jakšića koji je međutim, to demantovao, ali takođe su u medije dospeli i navodi o tome da produkcija još uvek pregovara sa televizijskim kućama gde bi se nastavilo emitovanje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zvezde Granda

Kako 24sedam nezvanično saznaje, snimanje "Zvezda Granda" počeće 26. septembra, tako da o prekidu ovog šou programa više nema dileme. Ipak, i dalje nije poznato na kojoj televiziji će se kandidati utrkivati.

U prilog tome svedoči i izjava stalnog člana žirija popularnog šou programa, Dragana Stojkovića Bosanca, koji je rekao da smatra da će uskoro početi snimanje novih emisija.

- Ne bih se izjašnjavao što se tiče honorara jer je to bespredmetno kada snimanje još nije počelo. Sve je moguće, nije isključeno i da ne bude. Ne znam još ništa, na putu sam. Mislim da će da bude, da će snimanje biti nastavljeno - rekao je kompozitor za Telegraf.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Stojković Bosanac

Sumnje da ne ide sve po glatko, nastale su najviše kada je emisija "Nikad nije kasno", koju vodi Žika Jakšić, počelo da se emituje subotom u 21 čas na TV Prva, gde su se dosad prikazivale "Zvezde Granda".

Žika je nakon toga objasnio kratko:

- Programska šema je u nadležnosti Prve televizije, šta će biti kasnije, ne znam - kazao je Žika ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike