Heder Loklir je važila za veliku lepoticu, a danas je sva naduvena: Preterala sa botoksom, oči joj se jedva vide (FOTO)

17.09.2022

12:59

0

Glumica je uslikana u Kaliforniji bez šminke u potpuno opuštenom izdanju

Heder Loklir je važila za veliku lepoticu, a danas je sva naduvena: Preterala sa botoksom, oči joj se jedva vide (FOTO)
heder (3) - Copyright Profimedia

Glumica Heder Loklir uslikana je na ulicama Kalabasasa u Kaliforniji, a njeno lice je bilo natečeno, a oči su joj se jedva videle. Čini se da je zvezda serije „Melrose Place” preterala sa botoksom, a dežurnim paparacima ovo njeno gotovo neprepoznatljivo izdanje nije moglo da promakne. 

Nosila je epitet s*ks bombe, a kako mesecima unazad nije viđena u javnosti, njen novi izgled je šokirao obožavatelje. 

Profimedia
Heder Loklir

 

Razlog njenog drugačijeg izgleda verovatno je posledica brojnih estetskih korekcija, ali i godina konzumiranja alkohola. Heder je svojevremeno operisala nos i stavila filere u obraze, a čini se da je otišla predaleko i sa botoksom.

Glumica je imala potencijala za brilijantnu karijeru, ali niz loših odluka i brakova kao i zavisnosti odveli su je u propast. Publika je pamti po ulogama u serijama „Dinastija” i „Melrose Place”, a postala je centralna tema medija zbog turbulentog ljubavnog života.

Profimedia
Heder Loklir

 

Ona je bila u braku sa bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tomi Lijem sedam godina, da bi se on kasnio oženio Pamelom Anderson. 

Potom se zaljubila u gitaristu grupe Bon Žovi, Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobili su ćerku Avu (22). Razveli su se 2006, a zbog ćerke su ostali u korektnim odnosima.

Profimedia
Heder Loklir

 

Godinama unazad glumica je punila stranice tabloida – u februaru je probala vereniku Krisu Hajzeru da odgrize nos, a onda ga pretukla i završila na lečenju.

Ali to nije sve, jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike