Žika Jakšić prvi put o terminu emitovanja emisije „Nikad nije kasno“ koji je pripadao „Zvezdama Granda“

17.09.2022

08:16

0

Voditelj kaže da posredi nisu nikakve nesuglasice

Žika Jakšić prvi put o terminu emitovanja emisije „Nikad nije kasno“ koji je pripadao „Zvezdama Granda“
Žika Jakšić i Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danima unazad se polemiše o razlozima zbog kojih se još uvek ne zna tačan termin emitovanja muzičkog takmičenje „Zvezde Granda“, a postojali su i navodi da čelnici „Granda“ još uvek nisu postigli dogovor na kojoj televiziji će se prikazivati ovaj muzički šou program.

Dodatnu konfuziju je zadala i informacija da će se emisija „Nikad nije kasno“ prikazivati baš u terminu kada su se svake godine unazad emitovale „Zvezde Granda“.

24sedam/M.G.
Saša Popović

 

U medijima se pojavila i informacija da je ovako zategnuta situacija u Grandu jer prijatelji i osnivači „Zvezda Granda“ - Saša Popović i Žika Jakšić više nisu u dobrim odnosima. Žika Jakšić se oglasio ovim povodom i po prvi put pričao o terminu koji sada ima njegova emisija „Nikad nije kasno“, a koji je nekad pripadao „Zvezdama Granda“.

- Mi smo u odličnim odnosima, redovno se čujemo telefonom, evo čuli smo se pre dva dana. Ne viđamo se toliko često jer su nam termini snimanja različiti, a i Sale kada završi, obično otputuje u Opatiju. Možda ljudi misle zbog toga što se ređe viđamo da nismo u dobrim odnosima, ali to uopšte nije tačno – izričit je Žika, a o zauzimanju subotnjeg termina kaže:

Antonio Ahel/ATAImages
Žika Jakšić

 

- Programska šema je u nadležnosti Prve televizije, šta će biti kasnije, ne znam - kazao je Žika za Objektiv. 

Podsetimo, „Zvezde Granda“ su se najpre prikazivale na televiziji Pink u terminu od 21h, da bi od 2014. godine „Grand“ promenio emitera i to je bila Prva televizija, a kako će se situacija odvijati u narednom periodu i na kom programu će se emitovati nova sezona, ostaje da vidimo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike