"Na neki način sam usamljena!" Lepa Brena o sinovima, unučićima i Viktorovoj navodnoj verenici: Ja priželjkujem Stefanovu svadbu

08.09.2022

11:35

0

Pevačica je ispričala i kako na nju utiče velika prazna kuća

"Na neki način sam usamljena!" Lepa Brena o sinovima, unučićima i Viktorovoj navodnoj verenici: Ja priželjkujem Stefanovu svadbu
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena trenutno se nalazi u Srbiji, a sinoć je imala nastup u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, gde se pojavila u dugačkoj zelenoj haljini i naočarima za sunce.

Pevačica je isričala kako joj je prošla sezona, ali je pomenula i sinove - Viktora i Stefana i konačno otkrila da li je dobila snajku ili ne.

- Ova sezona je bila predivna. Napraviću jedan kratak video da se zahvalim onima koji me vole i koji me svih ovih godina podržavaju. Dobro smo se odmorili, krećemo u, kako vi kažete, jesenju sezonu a ja kažem u 41. godinu ovog mog posla koji me drži u punoj top formi. Biće tu dosta noviteta pred kraj ovog meseca - istakla je Brena, a zatim objasnila kakvi su joj planovi.

ATAImages/Antonio Ahel
Viktor Živojinović

- Pripremam sa mojim timom jedan projekat koji je vezan za lepotu žena bez obzira na godine i kilograme. To je ono što je važno da su sve žene lepe bez obzira koliko godina imaju i koliko kilograma. Uskoro ćemo praviti jednu lepu promociju i bavićemo se ženskom lepotom. Ne pravim nikakve nove pesme. Čekam da kompozitori posle ove korone malo dobiju inspiraciju, da malo živnu, da se nešto desi, da napravimo nešto lepo i pametno čega se neće ni oni stideti a što ću ja moći svojom emocijom prosto da iznesem - rekla je pevačica i otkrila, a onda pomenula veridbu.

- Nije to bio Viktor, to je bio njegov jako dobar prijatelj. Sa leđa jako liče ali nije istina - poručila je folk zvezda i priznala da li priželjkuje svadbu sinova.

- Viktorovu svadbu još ne priželjkujem ali možda Stefanovu da - iskreno je rekla i prokomentarisala spekulacije da je njen sin Stefan okončao vezu sa dugogodišnjom devojkom.

ATAImages
Stefan Živojinović

- Ne znam, verujte mi. Ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne pratim sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, kulturi i vaspitanju koje imaju, da će nas upoznati sa svojim izabranicama onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene - izjavila je Brena i odgovorila na pitanje da li priželjkuje da postane baka.

- Ja imam troje unučadi, da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete ćerka Majda ima dvoje dece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada ja kažem da sam ja supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvek rezervna baka - rekla je šaljivo Brena prisutnim medijima, pa otkrila kako uspeva da uskladi poslovne obaveze sa porodičnim.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

- Zbog svega što nam se desilo 1991. godine, ja sam razdvojena od moje sestre i od porodice. Faktički, punih 28 godina. Jako sam srećna kada je ona tu. Na neki način sam usamljena. Ceo život sam provela sa muškarcima muzičarima. Od moje devetnaeste godine kada sam počela da studiram odmah sam počela i da pevam i bila sam odmah odvojena od porodice. Ipak, čoveku fali krvno srodstvo, fali mu familija. Tako da sam najsrećnija na svetu kada mi je porodica na okupu. Ja sam jedna vrlo familijarna osoba.

Tu ljubav koju sam dobijala od publike bila je moj životni izvor moje snage i moje energije, ali kada ste kod kuće treba vam neko ko je baš vaše pravo krvno srodstvo. Jako sam srećna kada mi dođe i Majda i Dominik i Viktorija. Filip mnogo radi, Aleksandra mnogo radi, ja isto puno radim tako da ti trenuci kada smo mi na okupu su vredni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

Što sam starija, ponovo upadam u neku kolotečinu gde se radi sve više i više a deca su već odrasla i mnogo mi nedostaje taj žamor u kući, njihovi ulasci, izlasci, pa čak i ti kasni dolasci jer sada svako živi u svom prostoru a mi živimo u prostoru gde su sve njihove sobe prazne i to me na neki način rastužuje da ću morati da odem u neki manji prostor i da ne obilazim te prazne sobe gde su oni bili - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike