Ne želi da je bilo šta podseća na njega: Posle raskida Aleksandra izbrisala fotografiju sa Isakom

22.06.2022

21:10

0

Kako je ta objava ne bi podsećala na ono što su prošli zajedno, rešila je da je ukloni

Ne želi da je bilo šta podseća na njega: Posle raskida Aleksandra izbrisala fotografiju sa Isakom
ami_g_show_31052022_0058 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović bili su u ljubavnoj romansi skoro četiri meseca, a pevačica je nedavno priznala da je raskid bio neminovan jer su dva sveta različita. 

Na društvenim mrežama su oboje objavljivali zajedničke fotografije, pokazivali koliko se vole, ali čini se da je ta ljubav bila kratkog daha i sada nakon raskida su iste fotografije i uklonjene sa društvenih mreža, što će reći da u njihovom odnosu definitivno nema pomirenja. 

 

Oboje su isticali da su zaljubljeni i da svaki trenutak provode zajedno, ali o zajedničkom životu nisu razmišljali. Aleksandra je upoznala Isakove roditelje, sve je izgledalo idilično, ali je brzo puklo.

Posle raskida su se oboje oglasili, poželeli sreću jedno drugome i istakli da će ostati prijatelji posle svega, jer, kako kažu, među njima nema zle krvi.

- Nemamo isti pogled na svet. On je u svom svetu, ja u svom. Nismo se pronašli, zato smo odlučili i da se raziđemo. Nije u pitanju marketing. Ja nisam htela da to bude javno, ali su nas uhvatili - priznala je Mladenovićeva

Aleksandra i Isak su još uvek prijatelji na Instagramu, što ipak govori da su se mirno razišli i sada nastavljaju sa svojim karijerama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike