Džidža otvorila dušu o dečku, Ceci i Anastasiji, pa šokirala o "Zvezdama Granda": Ko zna šta se sprema!

16.09.2022

08:08

3

Mlada pevačica otkrila je i da dobro naplaćuje kad peva Anastasijine pesme

Džidža otvorila dušu o dečku, Ceci i Anastasiji, pa šokirala o "Zvezdama Granda": Ko zna šta se sprema!
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Stojković, poznatija kao Džiža i ćerka muzičara Dragana Stojkovića Bosanca, otkrila je sve o novostima iz svog života, ali se dotakla i sukoba sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ona je, takođe, odgovorila i na pitanje da li zna šta se dešava sa emitovanjem "Zvezda Granda", ali i o privatnom životu - da li je dečka upoznala sa tatom.

- Tata je došao iz Crne Gore, tri meseca se nismo videli, a i ja sam putovala, tako da se nismo ni videli. Sve sam mogla da završim, ali mi momak nije tu, nije odavde. Te dve nedelje je prošlo odavno, valjda se vidi po meni da je dobar momak. Tata ga još nije upoznao, ali ima vremena - rekla je ona, pa se osvrnula na muzičko takmičenje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Stojković Bosanac

- Ja ne znam hoće li i biti Zvezde Granda, nemam pojma šta se dešava, moraćete da pitate nadležne. Ranije je uvek dolazio već u avgustu na sastanke. Nisam ga ništa pitala, ali znam da bi mi rekao da kreće snimanje. Ne znam šta će biti. Za sada nema nikakve informacije. Odakla znate da će uopšte biti nastavka? Da se ja pitam, to bi odavno krenulo. Već je pola septembra. Ko zna šta se sprema - istakla je ona, a onda je pitali za sukob sa Cecom.

- Svi su me pitali za to, pričala sam o tome, Ceca i ja se nismo čule posle svega toga. Ja se ni ne sećam toga, zaboravila sam totalno - kaže Džidža, a onda komentarisala Anastasijinu karijeru za koju kaže da je gradi uspešno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zvezde Granda

- Ceca je fenomenalno gradila svoju karijeru, i mislim da Anastasija nema šta pogrešno da nauči, isto kao i ja, moj otac je ipak mag. Ne pratim njenu karijeru. Izvini, ne pevam njene pesme, ja furam drugačiji fazon. Pevala sam jednu pesmu ,,Rane", ali posle toga više ne, otišla sam u drugačiji fazon. Ali kada bi mi neko tražio, ja bih otpevala.

RTS printscreen
Anastasija Ražnatović

Na pitanje za koje pare bi otpevala Anastasijinu pesmu, Džidža je poručila:

- Pa znaš kako, to je bakšiš, koliko daš, ali puno košta - rekla je ona, prenosi Republika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike