Malo se zaigrao! Igor Kojić obrisao fotografiju sa novopečenim prijateljem Milanom Popovićem: Zamerio mu sliku sa sinom? (FOTO)

26.08.2022

10:55

1

Autor: Marija Mitić

Veliku prašinu u javnosti ovih dana podigle su poslednje objave bivših supruga Severine Vučković

Malo se zaigrao! Igor Kojić obrisao fotografiju sa novopečenim prijateljem Milanom Popovićem: Zamerio mu sliku sa sinom? (FOTO)
sinan_04062017_019 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši muž Severine Vučković, Igor Kojić, juče je šokirao javnost kada je objavio fotografiju sa takođe njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

On je tom prilikom istakao da mu se zahvaljuje na gestu iznenađenja - što je na njegov rođendan doveo sina Aleksandra - kojeg on neizmerno voli i sa kojim je tokom braka sa pevačicom bio veoma blizak

Ipak, na ovu fotografiju fanovi nisu ostali imuni već su ga dobro potkačili u komentarima, a Igor je potom objavio još jednu fotografiju koja je tek napravila karambol. Naime, na spornoj fotografiji su Igor i Milan okruženi Popovićevom decom, među kojima je i mali Aleksandar.

Instagram printscreen/igorkojic
Igor Kojić sa Milanom Popovićem i njegovom decom

 

Komentari su se ispod ove fotografije nizali, a mnogi korisnici su se upitali kako je moguće da je sada dozvojeno da Igor objavljuje fotografju na kojoj je maloletni Aleksandar, kada je to i njegovoj rođenoj majci bilo zabranjeno. Komentar jedne korisnice ticao se upravo toga.

 

Prinstcreen/Instagram/igorkojic
 

 

- Sve je super i zaista jako lepo, sa obe strane. Respekt, samo me interesuje kako je sada okej da se stavlja slika deteta na Instagram dok je godinama Severini bilo zabranjeno - glasilo je pitanje korisnice, dok je Kojić samo na ovaj komentar dao odgovor.

 - Tu je dok ne nestane - napisao je tada Igor, možda nagovštavajući svoj sledeći potez, a već danas je obrisao ovu fotografiju sa svog Instagram naloga, što je sve zaprepastilo i podelilo mišljenje o njegovom odnosu sa Popovićem.

Šta je na to uticalo i šta je posredi, za sada nije poznato. Da li mu je njegov novopečeni prijatelj Milan Popović skrenuo pažnju te ga zamolio da ovu fotografiju obriše, ili je pak to učinila Severina, koje je tokom ove afere na putovanju u Italiji, za sada će ostati misterija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike