Baka Prase provocirao Jovanu Jeremić: Nudio joj 10 evra da gostuje u jutarnjem programu?

11.09.2022

09:12

1

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je u svojoj emisiji ovog jutra otkrila kako su glasile njegove navodne poruke

Baka Prase provocirao Jovanu Jeremić: Nudio joj 10 evra da gostuje u jutarnjem programu?
jovana jeremić baka prase - Copyright 24sedam/Marija Mitić/YouTube/Baka Prase

U današnjem jutarnjem programu televizije Pink, voditeljka Jovana Jeremić rekla je kako ju je Bogdan Ilić, alijas Baka Prase, kontaktirao kako bi gostovao u njenoj emisiji.

Kako je navela, za to joj je ponudio 10 evra, a najpre je ispričala kako je jutjubera ranije nekoliko puta zvala u svoje emisije.

 - Ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao - 'može, kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 evra. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?' Nisam mu ništa odgovorila - počela je Jovana, a potom dodala da joj je Baka poslao glasovne poruke.

Printscreen/Youtube/Baka Prase
Baka Prase

- Jovana odgovori. Čekamo te u lajvu, hajde. Jovana, molim te, pridruži se našem lajvu. Evo, čak ću ti za sat platiti 20 evra, ali više od toga ne mogu - navodno joj je rekao Ilić.

Inače, Baka Prase je već danima u klinču sa čelnikom pomenute televizije, Željkom Mitrovićem pa je verovatno to bio razlog zbog čega je provocirao Jovanu na ovaj način. Željko i Bogdan "zaratili" su zbog navodnih novčanih dugovanja, a čitav sukob eskalirao je međusobnim javnim provokacijama. Nedavno je na televiziji Pink emitovan i dokumentarac o Baka Prasetu, nakon čega je on pozvan u Tužilaštvo na informativan razgovor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike