Nije iz Perleza nego iz Pariza?! Ko je nova Uraganka, oko koje su se zbunili članovi žirija u "Zvezdama Granda" (VIDEO)

06.09.2022

13:45

0

Autor: Marija Mitić

Novooformljena grupa nosiće naziv Hurricane Two, a njene članice biće Antonela Jurišić, Anđela Kelemani Miona Laura Srećković

Nije iz Perleza nego iz Pariza?! Ko je nova Uraganka, oko koje su se zbunili članovi žirija u "Zvezdama Granda" (VIDEO)
hurr - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Grupa Hurricane u sastavu na koji smo navikli završila je svoj petogodišnnj angažman, a sada će umesto Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić na njihovo mesto doći tri nove pevačice.

Novooformljena grupa nosiće naziv Hurricane Two, a njene članice biće - zvezda TikToka  Antonela Jurišić, Anđela Keleman koja je već poznata u svetu muzike i ima snimljenih nekoliko pesama i kavera i Miona Laura Srećković.

Najmlađa u novom timu „Hurricane“ je Miona. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala prošle godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Kroz učešće u ovom takmičenju ostala je upamćena po anegdoti koja je nastala kada su se članovi žirija zbunili oko mesta iz kojeg Miona dolazi.

 

 

Naime, njoj je u prijavi pisalo Pariz, međutim, Ana Bekuta to je pogrešno pročitala.

Naime, kada je završila sa nastupom, žiri je konstatovao kako do tada nije imao nijednog takmičara iz Francuske, na šta se ubacila Ana Bekuta.

 - Nije iz Pariza nego iz Perleza - rekla je ona, što je potvrdila i Viki Miljković.

 

 

Ipak, takmičarka je potvrdila da dolazi iz okoline Pariza, a da joj je tata iz Niša, a mama iz Kruševca. Svi članovi su se nasmejali zbog Aninog i komnetara Viki, a Saša Popović se našalio i kandidatkinji rekao kako se "vidi da je prava Francuskinja".

Kako je Laura tada dobila pet glasova, nije imala pravo sama da bira mentora, te joj je Saša dodelio Đorđa Davida. Ispala je nakon šestog kruga, a vreme koje dolazi pokazaće kako će se snaći u grupi "Hurricane".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike