Momka na Zanzibaru nije našla, ali je ipak rešila da se seli! Angellina priznaje: Živeću u kolibi, više mi i ne treba!

06.05.2022

19:36

0

Posle odora, pevačica tvrdi da je ovo mesto njenog života, a našla je i gde će podići studio pa nastaviti s radom

Momka na Zanzibaru nije našla, ali je ipak rešila da se seli! Angellina priznaje: Živeću u kolibi, više mi i ne treba!
Copyright Angellina ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Vujović, popularnija kao Angellina, nedavno je sama otputovala na Zantibar, gde se toliko dobro provela da je rešila da se, u jednom trenutku, tamo i preseli. Dok željno iščekuje dan kada će osvanuti i njen novi album, kaže kako je većinu pesama tamo i napisala, te da se odmorila kao nikad do sad, te pronašla „mesto svog života".

– Sigurno ću se u jednom momentu preseliti, kada sve obavim što treba. Rešila sam da napravim mini studio tamo i neku kolibicu, ne treba mi mnogo, gajbica na plaži. Našla sam mesto svog života. Nisam našla momka tamo, samo sam uživala u pogledu na more, sama sa sobom, pisala pesme, baš mi je trebalo to i prijalo, super sam se odmorila – počela je Angelina, pa se zatim osvrnula na novi album:

– Izbacivaću verovatno pesmu po pesmu, jer danas nema smisla izbaciti sve odjednom, neki mogu to da urade, ali ja mislim da za mene to nije baš najpametnije rešenje. Izbacivaću ili pesmu po pesmu, ili dve po dve... Prva će već biti u junu – istakla je ona na takmičenju „Beogradsko proleće”, prenosi „Blic".

 

 

Inače, Angellina je za vreme boravka u Tanzaniji svakodnevno objavljivala fotografije i video snimke sa plaže, iz provoda, a po osmehu na njenom licu - bilo je jasno da je maksimalno uživala.

– Ovde se osećam zaista kao kod kuće i to što sam sama došla je ispalo kao najbolja stvar na svetu. Odmorila sam se, družila se, vratila se sebi – zaključila je pevačica.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike