Angellina ima novog dečka? „Ko hoće - ovde sve lepo piše, pa neka čita!"

02.07.2022

12:51

0

Govoreći o svom ljubavnom životu, pevačica je spomenula i bivšeg pa istakla kako joj nije bilo pravo što se o njima pisalo i dugo posle raskida

Angellina ima novog dečka? „Ko hoće - ovde sve lepo piše, pa neka čita!"
Angellina ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, svoju privatnost krije kao zmija noge. Pošto se prošli put opekla, ovog „novog pravila" ne čvrsto drži, bez obzira na sve.

Međutim, upitana da li ima novog dečka, pa zatim i na konstataciju da je „njen osmeh potvrda da ima nekoga", odgovorila je rečima:

- Ne bih o dečku, ja pišem tekstove. Tu ima mene, ko hoće neka čita te tekstove, sve piše.

Pevačica je u kratkom razgovoru objasnila kako je javnost znala za njenu prethodnu vezu, pa istakla dalje za „Blic" da joj nije bilo baš pravo što se i dugo posle raskida pisalo o njima. Sada, zato, naglašava da je jednostavno „zaljubljena u život".

- Za prethodnog dečka je znala javnost, pa se pisalo o njemu i godinu dana posle našeg raskida, to mi je bez veze. Zaljubljena sam u život. Kažete da je moj osmeh potvrda da imam nekog? Može i tako da se protumači - zaintrigirala je, međutim, Angellina.

 

 

Podsetimo, pevačica je prethodno dve godine bila u vezi sa Nikolom Ćirkovićem, sinom Olivere Ćirković, a kako je govorila o tom raskidu pročitajte OVDE.

Bonus video:

instagram/Angellina official

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti