Angellina oplela po albanskim pevačicama, pomenula Hurricane, pa priznala: Zbog Evrovizije sam oćelavila! (VIDEO)

11.05.2022

18:07

0

Ona je rekla zašto smatra da su Dua Lipa i RIta Ora progurane politički, zašto Hurricane nisu uspele, kao i šta misli o Konstrakti

Angellina oplela po albanskim pevačicama, pomenula Hurricane, pa priznala: Zbog Evrovizije sam oćelavila! (VIDEO)
Angelina 1 - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Svi sa nadom gledamo Evroviziju i našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu. U susret njenom prvom predstavljanju, ali i finalu u kome očekujemo da je vidimo, pričali smo sa pevačicom i jednom od takmičarki za srpskog predstavnika na Evrosongu, kantautorkom Angellinom.

- Imam jednu teoriju, ukoliko nije politički festival, kao što se priča, i pokazalo se da jeste dosta puta, predviđam Konstrakti visoko kotiranje, možda čak i u prvih pet, zato što je definitivno drugačija i ostavlja utisak ceo koncept. Sviđa mi se što je zadržala tekst na srpskom - izjavila je Angellina u emisiji “24sedam sa Marom”.

Zbog činjenice da je talentovana, te da sama piše tekstove i muziku za svoje pesme, Angellini mnogi predviđaju svetsku karijeru. Ona sama kaže da to uopšte nije lako i da, bez obzira na sve, o svetskom uspehu odlučuju druge stvari. 

24sedam/Nenad Vujanović
Angellina

Iako Srbija ima veliki broj atraktivnih pevačica, nijedna nije uspela da se proslavi u svetu, za razliku od devojaka poreklom sa Kosova, Rite Ore, Dua Lipe, Ire Istrefi i drugih. 

- Smatram da imamo mnogo kvalitetnije pevačice od Dua Lipe i Rite Ore iskreno, ali njih dve su obe politički projekat, koliko sam ja upoznata sa tim, i to je kao i što smo pričale o Eurosongu isto tako. One su poslate tamo da pričaju o nečemu što ne znaju i da imaju dobre pesme i da budu lepe. Obe dobro pevaju, i sve je to ok, ali ja na Tiktoku vidim 10 puta dnevno bolje pevačice iz Amerike, a ne iz Prištine, koje pevaju bolje.

Ali, definitivno imaju dobra leđa i guraju ih ljudi koji se bave time, jer jedna Dua Lipa ne bi trebalo da priča o politici, a ona priča o politici i samim tim govori kako je tu i šta se tu događa - rekla je Angellina voditeljki 24sedam Mariji Atanasković.

Pomenula je primer devojaka iz grupe “Hurricane”, koje predstavljaju “kompletan paket”: imaju i izgled i glas i vrhunsku produkciju pesama na engleskom i spotova, pa ipak u svetu to nije imalo nekog odjeka.

Šta je Angellina rekla o ”Uragankama”, da li planira ponovo da se takmiči za srpskog predstavnika na Pesmi za Evroviziju i kako je zbog ovogodišnjeg takmičenja oćelavila, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike