Jelena Karleuša otkrila detalje kontakta sa Kanjeom Vestom: Napravio mi je haos! (FOTO/VIDEO)

17.03.2022

08:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica progovorila o temi koja sve već više od nedelju dana intrigira

Jelena Karleuša otkrila detalje kontakta sa Kanjeom Vestom: Napravio mi je haos! (FOTO/VIDEO)
karleusa _jk-kasina-17032022-0012 - Copyright ATAImages/ A.A.

U javnosti je nastao pravi haos kada je svetski poznati reper i bivši suprug Kim Kardašijan, Kanje Vest, prošle nedelje zapratio na Instgaramu našu pevačicu Jelenu Karleušu. Ona mu je "follow" i uzvratila, a o tome ne prestaje da se priča i piše.

Takođe, pevačica je podigla još veću prašinu oko svega objavivši samo dan nakon što ju je reper zapratio, fotografiju na kojoj pozira gola, samo u patikama koje je on dizajnirao. Time je pokrenuta lavina viralnih fotografija na društvenim mrežama, pa je tako cela priča dobila još veće razmere, čemu se JK nije nadala.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

Ona je sinoć održala nastup u jednom poznatom beogradskom klubu, kada je progovorila upravo o ovoj temi.

- Kanje mi je samo haos napravio po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio - rekla je Jelena i ostala mistična na pitanje novinara da li su se samo zapratili ili možda i dopisivali.

AP/Evan Agostini ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Kanje Vest

- E, pa, mnogo me pitaš. Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega - kaže Karleuša i ističe daje sigurna da ju je bivši muž Kardašijanove slučajno zapratio.

- Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi follow napravio takav jedan haos. Ja sam se zbog fore i i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat pao u drugi plan zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio - rekla je Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike