Potraga za Marijanom iz "Velikog brata" i dalje traje, ali sestra nije optimista: "Nažalost, više ne mislim da je živa"

18.08.2022

14:22

0

Autor: Marija Mitić

Pobednica "Velikog brata" Marijana Seifert (38), nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo.

Potraga za Marijanom iz "Velikog brata" i dalje traje, ali sestra nije optimista: "Nažalost, više ne mislim da je živa"
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT

Pobednica rijaliti šou programa "Veliki brat", Marijana Seifert (38), nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo.

Policija gotovo četiri meseca traga za Marijanom Seifert koja je iz svog doma u Zagrebu nestala.

Iako su područje oko Mosta mladosti pretražili i pripadnici HGSS i ronioci policija je, koristeći priliku zbog niskog vodostaja Save, odlučila da ponovo pretraži područje oko Mosta mladosti i nizvodno.

Sada se oglasila i njena sestra Maja Kovačević koja je izgubila svaku nadu.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
 

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da možemo od nje da se oprostimo - rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević  za Slobodnu Dalmaciju.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji. Ne želim ovime rećida joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se dešavalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, sa njime ne mogu da imam kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome - izjavila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike