Besan kao ris! Sloba Vasić hteo da pokrene biznis, partner ga zavrnuo za pare: Uložio sam 2.000 evra, a on je ispario

09.09.2022

06:30

7

Pevač je za 24sedam otkrio u šta je uložio novac

Besan kao ris! Sloba Vasić hteo da pokrene biznis, partner ga zavrnuo za pare: Uložio sam 2.000 evra, a on je ispario
Sloba Vasić - Copyright Sloba Vasić / printscreen / Instagram

Sloba Vasić je želeo otvori nargila bar, a u tu priču je ušao sa poznanikom, koji ga je kasnije, kako nam je rekao, zavrnuo za pare.

Pevač je pre dva dana objavio fotografiju čoveka nepoznatog javnosti i upitao: „Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je“, a ekipa 24sedam ga je kontaktirala, da bismo saznali o čemu se zapravo radi i zašto je kivan na tog muškarca. 

Instagram printscreen/slobavasic_official
Nesuđeni partner Slobe Vasića

 

Naime, pevač je posedovao 15 nargila sa kojima je imao nameru da pokrene biznis na predlog tog čoveka, ali je njegov poslovni partner nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio nargile.

 Tako je Sloba ostao „kratak“ za 2,000 evra, koliko je uložio u nargije, a kako nam je priznao, fotografiju nesuđenog partnera je iz besa objavio na Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Vasić

 

- To je čovek koji je uzeo od mene 15 nargila i potpuno ispario. Trebalo je da pokrenemo posao sa nargilama i on ih je uzeo od mene na tu priču i nakon toga ništa. Čuli smo se nekoliko puta i svaki put je bilo vidimo se za nedelju dana, daću ti, doneću ti i ništa od dogovora. Nemam izbora, u principu, tako je, kako je. Nemam sad načina ni da ga prijavim, ipak je kasno, prošlo je godinu dana od toga - kazao je Sloba za 24sedam, a na pitanje da li sada razmišlja sam da pokrene taj biznis, on kaže: 

 

 

- Ništa mnogo nisam razmišljao u tom smeru, dok on to nije rekao, sada je kasno da uopšte razmišljam o tome. Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to, samo da ima neki odgovor. To je bio momenat slabosti, prošlo me je. Ja sam uložio oko 2.000 evra u nargile, nije to ništa puno, ali eto taj trenutak besa je bio, sad je gotovo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike