Lepa glumica je devojka Breninog sina? Rođena na Kosovu, ima dva fakulteta, a bila je i misica

02.09.2022

06:45

6

Viktor Živojinović trenutno uživa u ljubavi

Lepa glumica je devojka Breninog sina? Rođena na Kosovu, ima dva fakulteta, a bila je i misica
Screenshot 2022-09-02 084206 - Copyright Instagram printscreen/mtomasevic

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, trenutno uživa u vezi sa glumicom iz popularne serije "Igra sudbine" - Milicom Tomašević.

Ipak, malo ko zna da je Milica završila dva fakulteta, a svojevremeno je i radila na RTS-u gde je vodila emisiju "Luda narodna noć".

Glumica je odrasla na Kosovu, gde je ponela i laskavu titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

 

 

Ona je detinjstvo provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

ATAImages/Antonio Ahel
Viktor Živojinović

- Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

 

 

Milica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a iako ima najveće priprodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko kači fotografije sa seta, ali i sa luksuznih putovanja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike