Ovo je najžešći estradni rat dosad! Mitrović objavio fotografiju Baka Praseta kako šmrče kokain, čeka se reakcija jutjubera! (FOTO)

07.09.2022

18:33

1

Autor: Marija Mitić

Još jednom akteru ovog sukoba, producentu Saši Mirkoviću, stižu i pretnje smrću

Ovo je najžešći estradni rat dosad! Mitrović objavio fotografiju Baka Praseta kako šmrče kokain, čeka se reakcija jutjubera! (FOTO)
željko mitrović baka prase - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Željko Mitrović ne staje u svojoj nameri da, kako sam kaže, raskrinka Bogdana Ilića sa kojim je nedavno ušao u sukob. On je o Baki Prasetu napravio i film dokumentarac u kojem će, kako je ranije izjavio, obelodaniti sve diskriminišuće stvari o jutjuberu, poput gej afera, saradnji sa kriminalcima, nelegalnim radnjama itd.

U prilog tome danas je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj, kako tvrdi, Baka Prase konzumira nedozvoljene supstance.

Pojedini korisnici tvrde da je ova fotografija nastala iz jednog od ranijih videa jutjubera, u kojem se šalio na račun komentara da se drogira. Baka se, međutim, o svemu tome još uvek nije oglasio.

 

 - Ostalo je tačno 24 sata do emitovanja dokumentarca o Baka Prasetu! Danas fotka - sutra ceo video - napisao je Željko na Instagramu, na šta Baka Prase još nije odgovorio. Inače Baka je juče objavio fotografiju na kojoj je Mitrović prisan sa izvesnom devojkom, nazivajući je njegovom "maloletnom ljubavnicom", što je takođe produbilo sukob.

Nešto ranije, još jedan akter sukoba, procent i menadžer Saša Mirković pokazao je na Instagramu pretnje smrću koje dobija zbog svađe sa Bakom.

- Nećeš doživeti 51. (sledeću) godinu, uz napade na Baka Praseta i podršku Mitroviću! Pušite ku*ac obojica! - glasila je skandalozna poruka jednog korisnika društvenih mreža, upućena direktoru Hajp produkcije, a onda je usledio i njegov odgovor.

Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official
 

 

- Evo ja ovom nasilniku angažovanom od Baka Praseta i njegovog oca sveštenika kao i njima dvojici želim da žive 100 godina, ali od toga provedu na robiji bar 20 za sva zlodela što su napravili! - bio je brutalan Mirković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike