Mitrović je medijski mag, a Baka ima petlju! JK umešala prste u rat čelnika TV Pink i jutjubera: (Ne)može neko s*anje bez mene da prođe

07.09.2022

06:46

4

Iako je i sa obojicom opasno ratovala, pevačica smatra da je vreme da i jedan i drugi spuste loptu

Mitrović je medijski mag, a Baka ima petlju! JK umešala prste u rat čelnika TV Pink i jutjubera: (Ne)može neko s*anje bez mene da prođe
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danima unazad bukti rat između direktora Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase. Pošto je Ilić prozvao vlasnika ružičaste televizije da mu duguje novac, krenule su obostrane prozivke i teške optužbe putem društvenih mreža. 

Kako bi otkrili pozadinu svojih optužbi, obojica su najavili video-materijal kojim će potkrepiti opasne izjave iznete u javnost. Ni ovaj medijski rat nije mogao da prođe bez Jelene Karleuše koja je dala svoj sud povodom novonastale situacije. 

Instagram printscreen/karleusastar
JK iznela stav o svađi Željka Mitrovića i Bake Praseta

 

- Dobijam na hiljade poruka dnevno sa pitanjem na čijoj sam strani u ovom ratu između Željka Mitrovića i dečka zvanog Baka Prase. Prvo, zašto ja uopšte moram da imam stranu? Može neko s*anje da prođe i bez mene. Mogla bih da uživam i gledam kako se komadaju, jer su me obojica svojevremeno napadala i to javno. Na Pinku sam svakako godinama zabranjena (za šta me boli k) tako da Mitrović otpada. Ovaj drugi mali me je takođe mazao g*vnima, takođe javno. Morala sam da blokiram jedno 10.000 njegovih sledbenika, tako da i on otpada - započela je Karleuša izlaganje na Instagramu i dodala: 

Antonio Ahel/ATA Images
Željk Mitrović i Baka Prase

 

- Obojica su napadali jednu ženu i majku umestu da su muški trpeli da ih...Nije to sad ni bitno. Ali ja ne bih bila ja kad ne bih dodala ipak malo stava ovde. Prvo, smatram da odmah treba da prekinusa ovim užasnim prozivkama, jer više nije zabavno. Daleko od toga. Mitroviću ne treba da reguje na prozivke klinca koji ima 25 godina i koji sin može da mu bude. Željko Mitrović je medijski Bog i nije fer plej kad koristi svoju silu na nekom ko nema način da uzvrati. Treba da bude iznad ovakvih stari jer je na vrhu piramide - napisala je Jelena, a onda se osvrnula i na Baku Praseta: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Sa druge strane, Baka Prase iako ima petlju (evidentno) mora da ima kočnicu. Ko nema kočnicu, naj*be kao ja (sećate li se svog onog medijskog pakla, crva itd.) a ja nikome to ne želim. Zadnje je došlo ako ja kažem - Ljudi spustite lopu, neprijatno je i nepotrebno. (Sem ako nas sve ne rade kao majmune i ako ovo nije dogovoreno) - iznela je svoj stav Karleuša apropo priče koja danima intrigira javnost. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike