Baka Prase objavio Mitrovićevu sliku sa nepoznatom devojkom: Jel ovo maloletnica?! Željko mu odgovorio: Nećeš sprečiti film! (FOTO)

06.09.2022

21:00

3

Autor: Marija Mitić

Njihov rat se iz dana u dan sve više zahuktava

Baka Prase objavio Mitrovićevu sliku sa nepoznatom devojkom: Jel ovo maloletnica?! Željko mu odgovorio: Nećeš sprečiti film! (FOTO)
mitrovic prase copy - Copyright Youtube screenshot Baka Prase/ATA Images

Rat Željka Mitrovića i Bogdana Ilića ne jenjava, već se dodatno zahuktava. Baka je, naime, pre par dana objavio i fotografiju na kojoj je čelnik Pink televizije prisan sa izvesnom devojkom, a onda je napisao da je u pitanju "njegova ljubavnica".

- Milice Mitrović, je l' si se ovo podmladila ili masnokosi krlja maloletnice u Trebinju? Ovu masnu kosu bih svuda prepoznao - napisao je Baka, a ubrzo je usledio i Mitrovićev odgovor.

Instagram printscreen/bakaprase
Objava Bake Praseta na Instagramu

 

On je takođe na svom Instagram profilu objavio ovu fotografiju pa obrazložio da je reč o njegovoj saradnici sa kojom je u prijateljskim odnosima.

- Leva slika je moja, a desnu je objavio Baka Prase! Ovaj pedofil ne razume da ja računam njegovih šest poteza unapred! Levo na mojoj slici se nalazi moja koleginica, urednica na Red TV koja ima 26 godina, a desno koleginica Tanja Rađenović i koja mi je takođe bliski prijatelj! Bako, ne mozeš sprečiti film u četvrtak i kaži ovim kriminalcima što mi prete da mogu da mi po***e! - napisao je Mitrović.

 

 

Podsećanja radi, Mitrović je najavio dokumentarac o Bogdanu Iliću koji će biti emitovan na Pink televiziji u četvrtak, a za koji je rekao da će obuhvatati najgore stvari iz života jutjubera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike