Tri nove članice uskoro stižu! Uraganke se oprostile od publike: Čuvajte ih i podržite kao što ste i nas! (VIDEO)

02.09.2022

07:06

0

Autor: Marija Mitić

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić poslednji nastup imale su nedavno, u Beogradu

Tri nove članice uskoro stižu! Uraganke se oprostile od publike: Čuvajte ih i podržite kao što ste i nas! (VIDEO)
Hurricane - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Grupa Hurricane dugo je najavljivala kraj karijere, a sada je do toga i zvanično došlo. Članice grupe - Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić oprostile su se od publike nastupom u Beogradu, na jednom poznatom splavu prošle nedelje, a sada su to učinile i na Instagramu.

One su se zahvalile svima na podršci koju su dobijale od samog početka, te medijima i svim saradnicima.

 - Prošlo je pet godina prebrzo, ako nas pitate. A verujemo da to nije samo naše mišljenje već i mišljenje svih vas. Svaka od nas je bila posebna kao pojedinac, ali još posebnije smo bile kao celina. Ta celina savršeno je funkcionisala zajedno. Ali nismo bile same u tome. U to ime, prvenstveno bi želele da se zahvalimo našem producentu Zoranu Milinkoviću koji je osnovao grupu i stvorio brend "Hurricane" za koji danas svi znate. Takođe, ogromno hvala svakom, posebno, članu našeg tima kao i svim saradnicima koji su učestvovali u stvaranju naše muzike, spotova i svega onoga što nas ovih pet godina povezuje.

- Dragi fanovi i mediji, vama dugujemo posebnu zahvalnost. Sećamo se tog 10. septembra kad je izašao FAVORITO, bile smo jako uzbuđene ali nismo osećale strah jer zašto bi se plašile nečega što je dobro. Tako je i bilo. Uživale smo u svakom trenutku i uspehu koji su se ređali kao i sa svima vama. Svakodnevno ste nas obasipali porukama punim ljubavi, pažnje, komplimenta i podrške. A bilo je tu i poklona koji su stizali na naše adrese. Bezgranično smo vam zahvalne na svakoj upućenoj reči i osećajima koje smo imale u komunikaciji sa vama. Možda vam ne znamo pojedinačna imena ali vaša ljubav nikad neće biti zaboravljena. Hvala vam što smo zajedno ispisali jednu divnu muzičku istoriju na koju smo svi ponosni.

- Bez obzira što nas neće više biti u ovom sastavu, ostavljamo vam brend koji smo svi mi zajedno izgradili - napisale su pevačice, a potom otkrile da će grupa nastaviti da postoji, samo sa tri nove članice.

- Tu su naše mlađe naslednice Hurricane Junior kao i nove tri članice koje će vam se uskoro predstaviti. Čuvajte ih i podržite kao što ste i nas, mi svakako hoćemo.

I ne zaboravite jedno, umiriće vas, nas svakako jeste - Dobre stvari se nikad ne završavaju.
Hasta la vista - napisale su devojke na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici, dok su se nizali komentari njihovih tužnih fanova.

Podsećanja radi, grupa Hurricane imala je dosta uspeha, dok članice kao glavni izdvajaju učešće na Evroviziji 2021, kada su pesmom "Loco, Loco" zauzele 15. mesto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike