Šok ispovest muža nove devojke Darka Lazića: Potpisali smo papire za razvod braka nekoliko dana pre nego što je počela vezu sa njim

05.09.2022

12:56

2

Đorđe nije preterano želeo da komentariše vezu supruge i folkera, ali ističe da mu ne prija situacija u kojoj se našao

Šok ispovest muža nove devojke Darka Lazića: Potpisali smo papire za razvod braka nekoliko dana pre nego što je počela vezu sa njim
Darko Lazić - Copyright Printscreen/Društvene mreže/Instagram/beli_vuk_djordje_jankovic ATAImages/Antonio Ahel

Ljubavni život pevača Darka Lazića je i više nego turbulentan. Posle okončanja veridbe sa Barbarom Bobak, Lazić je uplovio u novu ljubavnu avanturu. Folker je usnimljen u zagrljaju zanosne crnke kojoj je ime Katarina, a koja je inače u procesu razvoda. 

Katarinin još uvek zakonski suprug otkriva da je za vezu žene i pevača saznao neposredno pre potpisivanja papira za razvod. 

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko Lazić sa novom devojkom

- Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo videli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali predlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana pre nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije - rekao je Đorđe za "Blic" i dodao:

Instagram printscreen/beli_vuk_djordje_jankovic
Đorđe Janković

- Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put videli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u ceo slučaj nekima je možda donelo korist, ali mojoj porodici i meni donelo je nemir.

- Zamislite samo kako se osećam dok roditelji dece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu decu učim da veštinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem stetu i Katarini i sebi - rekao je Đorđe. 

Katarinin još uvek zakoniti suprug nije želeo preterano da komentariše vezu žene i pevača, kao ni to kakvo mišljenje ima o Laziću.

Printscreen/Društvene mreže
Nova devojka Darka Lazića

- Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim - rekao je Đorđe i dodao:

- Bojim se da bi bilo kojom drugom iskrenom izjavom samo produbio medijsko prepucavanje što mi nikako nije cilj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike