Jelena Karleuša stavila tačku na sukob sa Anom: "Nesrećnice, saberi se i potraži pomoć, majka si!"

05.09.2022

11:02

3

Estradna svađa nastaviće se na sudu

Jelena Karleuša stavila tačku na sukob sa Anom: "Nesrećnice, saberi se i potraži pomoć, majka si!"
Ana Nikolić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rat Jelene Karleuše i Ane Nikolić išao je u nedogled, ali je sada, čini se, stavljena tačka.

JK je dala, bar zasad, završnu reč na sukob sa Anom, nazvavši je nesrećnicom.

- Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice, zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne - poručila joj je Jelena.

Podsetimo, prethodno danas Nikolićeva je njoj poručila da potraži pomoć psihijatra.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

- Gospođa "Vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj. P.S. Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, sjaši više! - napisala je iznervirana Ana.

Do sukoba između njih dve došlo je zbog različitih stavova o Europrajdu, te je JK rekla između redova da njena koleginica koristi psihoaktivne supstance. Tada je Nikolićeva za 24sedam poručila da će je tužiti. 

- JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo - rekla je ona, a onda je usledio Kalreušin oštar odgovor.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

- Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih pretnji nekakvom tužbom imam da izjavim sledeće: Ana, saberi se. Saberi se ženo! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se!

Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise "pijANA" i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti nanogica lajkuje te budalaštine? - napisala je Jelena uvredivši tako i Cecu, a zatim nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić i Jelena Karleuša

- Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam. Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom. Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želiš. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje! Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave. Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti videti i pročitati - napisala je JK tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike